Alatura-te echipei noastre

Posturi vacante

Discuta cu noi aici

Sediile noastre

Pentru date de contact

Apasa aici

 

Cariere

Misiunea Departamentului de Resurse Umane este reprezentata de excelenta si profesionalismul in toate activitatile pe care le desfasuram.

Recrutare si selectie - identificam acei candidati care corespund cel mai bine profilului companiei si valorilor noastre.

Recompensam corect rezultatele;

Training si dezvoltare - programe de identificare si dezvoltare a angajatilor nostri in vederea sustinerii obiectivelor de dezvoltare personala si ale companiei.

In organizatia noastra, rolul principal al departamentului de Resurse Umane este de a ramane in slujba valorilor companiei, imbunatatind permanent performantele fiecarui individ. "Hotararea noastra ferma de a actiona cu integritate si conform celor mai inalte standarde etice depinde de deciziile individuale pe care le luam in fiecare zi. Suntem cu totii responsabili de modul in care compania isi desfasoara activitatea, precum si de imaginea sa printre clienti, actionari, parteneri si angajati."

Valorile noastre

Integritate
- este un principiu fundamental al companiei. Integritate inseamna ca vom trata fiecare aspect al activitatii noastre cu corectitudine, respectandu-ne promisiunile. Pentru noi, integritatea nu este numai o convingere esentiala, ci si o necesitate competitiva si un avantaj important pe piata de astazi.

Continuitate
- chiar prin obiectul sau de activitate, compania isi propune sa dezvolte relatii pe termen lung cu clientii sai. Aceasta inseamna o prezenta constanta prin comunicare coerenta si eficienta. Astfel clientul isi reconfirma alegerea exprimata si continua sa investeasca in polita sa pentru a deveni profitabila. In acelasi timp, devine constient si increzator ca aceasta companie ii va fi alaturi oricand va avea nevoie de beneficiile promise contractual.

Performanta
- suntem responsabili pentru dezvoltarea si mentinerea puterii financiare, astfel incat sa putem respecta angajamentele pe termen lung luate fata de clienti, colegi, parteneri si actionari.

Dezvoltare
- ne-am propus sa crestem in fiecare an atat din punct de vedere al cotei de piata, cat si al profitului. In acest context, compania noastra sustine dezvoltarea angajatilor sai, oferindu-le oportunitati pentru o cariera pe termen lung, incurajand contributia lor la dezvoltarea companiei si recunoscand performantele individuale.

Recunoastere
- titlurile obtinute pe parcursul anilor de la infiintarea companiei din 1998 au adus recunoastere pentru activitatea companiei. La randul nostru, recunoastem si compensam rezultatele angajatilor, partenerilor si colaboratorilor, ceea ce ne transforma intr-un partener pe termen lung.

Daca doresti sa te alaturi echipei noastre, considerand ca principiile personale se integreaza in valorile companiei, te rugam sa ne trimiti aplicatia ta la adresa: ro-hr@metropolitanlife.ro.