Povesti ca a Ta

Stim ca nu este intotdeauna simplu sa identifici produsul de asigurare potrivit pentru necesitatile tale, adaptat la circumstantele in care iti desfasori activitatea si la bugetul de care dispui. Tocmai de aceea, venim in intampinarea ta cu cateva descrieri ale unor personaje care au constientizat, la fel ca si tine, ca au nevoie de o asigurare de viata sau un produs de economisire. Daca te identifici cu situatia lor, gasesti raspunsurile pe care le cauti la noi.

Indiferent daca te gandesti la o batranete lipsita de griji, o nunta de vis sau la momentul in care-ti vei crea propria familie, nu esti niciodata prea tanar pentru a incepe sa economisesti

  • Protectie financiara in cazul unui accident

     

    Mihai doreste sa fie sigur ca va putea dispune de un venit regulat in cazul in care va interveni riscul producerii unui accident. Recent a incheiat o polita de asigurare impotriva accidentelor datorita prietenului sau, care a suferit un accident de masina in drumul spre serviciu.

  • Sprijin financiar pentru afectiuni grave

     

    Mihai si Simona formeaza un cuplu de tineri casatoriti de aproape 4 ani si au un copil in varsta de 2 ani. Amandoi lucreaza si desi sunt tineri si au o stare a sanatatii foarte buna in acest moment, au optat recent pentru incheierea unei asigurari de sanatate.