Asigurare de Viata cu Componenta de Protectie

Iti ofera un nivel ridicat de protectie la un cost scazut pentru tine si familia ta

In viata, de cele mai multe ori, multumirea cea mai mare este sa iti vezi familia in siguranta, linistita si fericita. Pentru ca cei pe care ii iubesti sunt tot ce ai mai de pret in aceasta lume. Dar viata este plina de incertitudini. Deci e important sa te asiguri ca familia ta este protejata in cazul in care ti se intampla ceva neprevazut. Acest plan simplu este o asigurare de viata cu componenta de protectie pe care ti-o poti permite, intrucat ofera un nivel ridicat de protectie la un cost scazut pentru tine si familia ta.

Descrierea produsului

 • Life Protect este o asigurare de protectie, fiind cea mai efcienta solutie in acest sens
 • In cazul unui eveniment major neprevazut (Deces din orice cauza), cei dragi, pe care i-ai indicat drept Beneficiari, vor primi din partea Metropolitan Life un sprijin financiar egal cu Suma Asigurata in totalitate.
 • De asemenea, daca in urma unui accident, ramai cu o invaliditate permanenta totala sau partiala, primesti Suma Asigurata integrala sau un procent din aceasta, in functie de gradul invaliditatii
 • Din 5 in 5 ani, daca Asiguratul nu a solicitat nicio despagubire pentru beneficii de spitalizare si/sau beneficii chirurgicale, va primi un bonus de 30% din primele platite pentru acestea

 

Durata

 • Alegi durata contractului: pe o perioada fixa de 10 sau 20 de ani, sau pana la 65 de ani.

Optiuni

 • Exista optiunea de a plati noi pentru tine. Daca datorita unei incapacitati de munca totale si permanente, nu mai poti plati primele de asigurare, Metropolitan Life preia plata acestora, astfel incat sa poti beneficia de aceeasi protectie in continuare.
 • Ai optiunea de a extinde protectia si asupra celorlalti membri ai familiei: sot/sotie si copii.
 • Poti creste protectia financiara pentru familie suplimentand beneficiul primit daca decesul are loc in urma unui accident.
 • Poti sa ai grija de sanatatea intregii familii. In cadrul aceleiasi polite, in caz ca tu sau cineva drag se imbolnaveste sau sufera un accident, vom plati suma stabilita de tine pentru fiecare zi de spitalizare sau eventuale interventii chirurgicale. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi una din optiunile de mai jos:

        - Beneficiu de spitalizare si chirurgie ca urmare a unui accident

        - Beneficiu de spitalizare si chirurgie ca urmare a unui accident sau a unei boli

     

Mai multa acoperire

 • Tu decizi daca maresti suma asigurata pentru invaliditatea permanenta rezultata ca urmare a unui accident.

 

Valoarea contributiilor

 • In functie de nevoile de asigurare identificate si de disponibilitatile tale financiare vei stabili impreuna cu consultantul Metropolitan Life un nivel personalizat de contributii.

Reducere de prima

 • De frecventa (in functie de frecventa de plata a primelor pe care o alegi)

Flexibilitate pe parcursul contractului:

 • In functie de frecventa de plata a primelor: lunar, trimestrial, semestrial sau anual. Se acorda reducere pentru frecventa de plata anuala.

Valoarea beneficiilor

 • Dacă în urma unui accident, Asiguratul suferă de o invaliditate permanentă totală sau parţială, acesta primeşte un procent aplicabil la Suma Asigurată, indemnizația de invaliditate fiind calculată în funcție de un minim de 15% respectiv un maxim 500% din Suma Asigurată, ținând cont de gradul invalidităţii`
 • Compania va plăti Asiguratului o indemnizaţie dacă acesta a suferit o intervenţie chirurgicală datorată unui accident, calculată în funcție de un minim de 20% respectiv maxim 500% din Suma Asigurată, ținând cont de gradul intervenției chirurgicale.

Cum poti beneficia de serviciile Metropolitan Life

Oriunde ai fi, in orice regiune a tarii, poti fi sigur ca unul dintre consultantii si managerii nostri va fi aproape de tine. Fiecare dintre acesti profesionisti are pregatirea si instrumentele necesare sa te ajute sa identifici necesitatile reale pe care le ai si, pe baza acestor necesitati concrete, sa alegeti impreuna cea mai buna solutie de asigurare. E suficient doar sa ne trimiti cateva randuri (Contact) si unul din consultantii nostri te va contacta.

Primesti sprijin financiar imediat pentru a combate 32 de afectiuni grave

Ai incredere ca te vom proteja

Consultanta individuala

Beneficiaza de recomandarile profesioniste oferite de consultantii nostri pentru a-ti acoperi nevoile de asigurare individuale.


Pentru a stabili o intalnire
prioritara cu un consultant, suna la 021 208 41 00, Luni – Vineri: 8:30 – 19:00 sau scrie-ne la: client@metropolitanlife.ro