Despre Metropolitan Life Pensii

Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A.

Incepand cu data de 1 iulie 2014, Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. (Alico Pensii) si-a schimbat denumirea legala in Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. (Metropolitan Life Pensii). Termenii si conditiile contractelor existente raman neschimbate.

 

Compania a fost infiintată la 9 iulie 2007 cu scopul de administrare a activelor Alico Fond de Pensii Administrat Privat.


Un plan de pensii privat este una dintre cele mai importante si de durata relatii pe care o construieste un individ cu o companie. Condusa de catre o echipa de management local dedicata respectarii si satisfacerii nevoii de economisire a clientilor, Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat iti ofera increderea ca angajamentul luat fata de tine va fi respectat, astfel incat iti vei multumi mai tarziu pentru alegerea facuta.

Principalul actionar al Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A este Metropolitan Life Asigurari S.A. care face parte din companiile MetLife - Metropolitan Life Insurance Company.

Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. are sediul central in B-dul. Lascar Catargiu nr. 47-53, Sector 1, Bucuresti, este autorizata de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private - Cod de inscriere in Registrul C.S.S.P.P. – SAP-RO-22093254 si prezinta urmatoarele date de indentificare: CUI 22080817, Nr. Ordine Registrul Comertului J40/13196/2007,  Nr. de Inregistrare la A.N.S.P.D.C.P.: 5904 si 11162.

Afla stiri despre Metropolitan Life Pensii

Date de contact Metropolitan Life Pensii