Termeni si conditii Metropolitan Life Pensii

Termeni si confidentialitate

Cu privire la informatiile disponibile pe acest site Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. declara in mod expres ca nu are sub nici o forma calitatea de reprezentant si ca nu ofera nici o garantie (direct sau indirect). Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. nu detine nici o relatie de reprezentare in privinta materialelor de pe acest site sau orice alt site legat de acest site.
In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. are obligatia de a administra, respectand toate cerintele de securitate si doar pentru scopurile declarate, datele personale pe care dumneavoastra ni le transmiteti referitoare la persoana dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau alta persoana.

Va rugam sa luati cunostinta de faptul ca, desi Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. respecta in totalitate masurile tehnice de securitate cu privire la datele personale si regulile privind protectia acestor date, atunci cand accesati o legatura ("link") catre orice alt website de pe acest site, operatorul celuilalt website poate colecta informatii despre dumneavoastra, inclusiv prin intermediul mesajelor "cookies" sau alte tehnologii. In plus, furnizorul dumneavostra de internet sau de alte servicii poate colecta informatii despre sau trimise de catre dumneavoastra atunci cand folositi acest website sau orice alt website.

Orice date cu caracter personal pe care le transmiteti catre Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. prin intermediul acestui website vor fi utilizate exclusiv in scopul procesarii cererii dumneavoastra de angajare si/sau de procesare a cererii dumneavoastra introdusa si transmisa prin intermediul acestui website, precum si a oricaror alte chestiuni administrative in legatura cu orice document emis de catre Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. ori incheiat cu aceasta. De asemenea, datele pot fi incluse in informari statistice care pot fi divulgate catre terte persoane, dar asemenea informari statistice nu vor cuprinde date identificabile cu o anumita persoana. Va comunicam totodata faptul ca societatea poate transfera in strainatate datele dvs. cu caracter personal, in scopurile anterior mentionate.

Informatiile cu caracter personal pe care le inregistrati pe acest website sunt destinate exclusiv utilizarii de catre Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. si vor fi divulgate numai catre angajaţii şi/sau agenţii de marketing ai societăţii, prestatorii de servicii de studii de piaţă cu care societatea a încheiat contracte de colaborare, partenerii contractuali ai societăţii precum şi alte persoane fizice şi/sau juridice care prelucrează date cu caracter personal în numele societăţii, consultantii legali ai societatii, catre autorităţile judecătoreşti şi autoritatile publice la cererea acestora atunci când există temei legal în baza legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si in conditiile reglementate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.

Vă informăm că aveţi dreptul de acces la date (în mod gratuit pentru o solicitare pe an, printr-o cerere scrisă, datată şi semnată în care puteţi arăta că doriţi ca informaţiile să vă fie comunicate la o anumită adresă, inclusiv prin poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea vi se va face personal), aveţi dreptul de fi informat(ă) conform legii privind prelucarea datelor cu caracter personal, dreptul de intervenţie asupra datelor, de opoziţie, de a nu fi supus unei decizii individuale, de adresare în justiţie.

Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Lascar Catargiu, nr. 47-53,  sector 1, avand Cod Unic de Inregistrare 22080817, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/13196/09.07.2007, figureaza in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 5.904 si 11162.
Raportul juridic dintre dumneavoastra si Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A este guvernat de legea romana.

REGULI PRIVIND INFORMATIILE

CONDITII DE UTILIZARE

PRIN ACCESAREA ACESTUI SITE, UTILIZATORII CONSIMT SA RESPECTE URMATOARELE CONDITII DE UTILIZARE FARA RESTRICTII SAU ALTE PRETENTII. VA RUGAM CITITI ACESTE CONDITII CU ATENTIE INAINTE DE UTILIZAREA SITE-ULUI. ACESTI TERMENI SI CONDITII POT FI REVIZUITI IN ORICE MOMENT PRIN ACTUALIZAREA ACESTUI MATERIAL. ORICE REVIZUIRE TREBUIE RESPECTATA, DE ACEEA ACEASTA PAGINA TREBUIE VIZITATA PERIODIC PENTRU A AFLA TERMENII SI CONDITIILE OBLIGATORII LA ACEL MOMENT.

DECLARATIE

IN CONFORMITATE CU LEGISLATIA IN VIGOARE, MATERIALELE DE PE ACEST SITE SUNT FURNIZATE VIZITATORILOR FARA A OFERI ORICE FEL DE GARANTIE IN MOD DIRECT SAU INDIRECT, IAR METROPOLITAN LIFE NU OFERA NICIO GARANTIE IN MOD DIRECT SAU INDIRECT SAU CU PRIVIRE LA COMERCIALIZARE SI CARACTER ADECVAT PENTRU UN ANUMIT SCOP. METROPOLITAN LIFE NU GARANTEAZA FUNCTIONAREA NEINTRERUPTA SI LIPSA ERORILOR PENTRU FUNCTIILE EXISTENTE IN MATERIALELE CONTINUTE DE SITE. IN ACELASI TIMP, METROPOLITAN LIFE NU OFERA NICIO GARANTIE CA DEFECTIUNILE VOR FI CORECTATE SAU CA ACEST WEBSITE SAU SERVERUL CARE IL PUNE LA DISPOZITIE NU CONTIN VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE DAUNATOARE. METROPOLITAN LIFE NU OFERA NICIO GARANTIE SAU EXPUNERE PRIVIND UTILIZAREA SAU REZULTATELE UTILIZARII MATERIALELOR DE PE ACEST SITE REFERITOR LA CORECTITUDINEA, ACURATETEA ORI CONSECVENTA LOR SAU IN ORICE ALTA PRIVINTA. DUMNEAVOASTRA (SI NU METROPOLITAN LIFE) VA ASUMATI COSTUL INTEGRAL PENTRU SERVICE, REPARATII SAU ORICE ALTE CORECTARI. INFORMATIILE SI DESCRIERILE DIN ACEST SITE NU SUNT IN MOD OBLIGATORIU DESCRIERI COMPLETE ALE TERMENILOR, RESTRICTIILOR SI CONDITIILOR APLICABILE PENTRU ACESTE PRODUSE SI SERVICII, CI SUNT FURNIZATE DOAR CU SCOPUL DE INFORMARE GENERALA; VA RUGAM SA FACETI REFERIRE LA NUMARUL EXACT AL CONTRACTULUI RESPECTIV DE PRODUSE SAU SERVICII.
ACEST SITE POATE CONTINE TRIMITERI (LINK-URI) CATRE ALTE SITE-URI CARE NU APARTIN DE METROPOLITAN LIFE. METROPOLITAN LIFE NU ESTE RASPUNZATOARE PENTRU CONTINUTUL ACELOR SITE-URI. INCLUDEREA ORICARUI LINK CATRE ASTFEL DE SITE-URI NU IMPLICA APROBAREA SAU AVIZUL OFERIT DE CATRE METROPOLITAN LIFE PENTRU ACELE SITE-URI SAU PENTRU CONTINUTUL LOR.

LIMITAREA RASPUNDERII

Desi Metropolitan Life depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, uneori pot interveni erori sau omisiuni. In conformitate cu legislatia aplicabila in jurisdictia respectiva, Metropolitan Life nu ofera nici o garantie privind acuratetea continutului de pe acest site. Nu exista nici o situatie (neglijenta este inclusa) in care Metropolitan Life sau vreo parte implicata in crearea, producerea sau punerea la dispozitie a website-ului sa fie raspunzatoare pentru orice daune directe, majore, minore, indirecte sau penalizatoare care rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza materialele de pe acest site, chiar daca Metropolitan Life sau un reprezentant autorizat Metropolitan Life a fost informat de posibilitatea producerii acestor daune. Raspunderea asumata de Metropolitan Life fata de daune, pierderi sau cauzele actiunii, daca va exista, nu va depasi in nici un caz suma platita de utilizator pentru accesarea acestui site.
In acelasi timp, Metropolitan Life nu isi asuma nici o responsabilitate si nici nu este considerata raspunzatoare pentru orice daune sau virusi care pot infecta calculatorul sau alta proprietate a utilizatorului in urma accesarii sau utilizarii site-ului sau a descarcarii de pe site a orice tip de materiale, date, texte, imagini, reprezentari audio sau video.

RESTRICTII DE UTILIZARE A MATERIALELOR

Acest site este proprietatea Metropolitan Life. Toate informatiile continute de acest site sau orice alt site aflat in proprietatea, sub licenta sau controlul Metropolitan Lifenu pot fi valorificate, copiate, reproduse, republicate, transmise sau distribuite in nici un fel, fara acordul prealabil scris al Metropolitan Life. Puteti descarca materiale continute de acest site numai pentru uz personal, cu conditia de a pastra si respecta mentiunile referitoare la drepturile de proprietate intelectuala prezente pe materiale. Nu este permisa distribuirea, modificarea, republicarea sau utilizarea continutului – texte, imagini, reprezentari audio si video – in scop public sau comercial, fara acordul prealabil in scris din partea Metropolitan Life. Compania nu ofera nici o garantie ca utilizarea materialelor continute de acest website nu va incalca drepturile unor terte parti.

TERMENI JURIDICI

Daca nu se specifica altfel in acest material, Metropolitan Life nu face nici o mentiune conform careia materialele de pe acest website sunt disponibile pentru a fi utilizate in orice locatie. Cei care aleg sa acceseze acest site o fac din proprie initiativa si sunt responsabili sa respecte legislatia locala.

Daca nu se specifica altfel, informatiile continute de acest site nu constituie o oferta de vanzare sau o cerere de cumparare de produse de investitie sau orice alte produse sau servicii de la Metropolitan Life. Nici un produs de investitie sau alte produse sau servicii nu sunt ofertate sau vandute de Metropolitan Life, iar in cazul in care sunt comercializate, nu vor fi in vigoare in acele jurisdictii in care o astfel de oferta, cerere sau act de vanzare – cumparare nu este in concordanta cu legislatia privind produsele de investitie din jurisdictia respectiva. Unele produse si servicii pot sa nu fie disponibile in toate jurisdictiile.

DREPTURI DE PROPRIETATE ASUPRA INFORMATIEI

Orice informatii, cu exceptia datelor sau informatiilor personale, transmise electronic sau in orice alt mod catre Metropolitan Life prin intermediul acestui site, inclusiv datele, intrebarile, comentariile sau sugestiile vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si vor deveni proprietatea Metropolitan Life. Astfel de informatii, cu exceptia datelor sau informatiilor personale, pot fi folosite in orice scop precum reproducere, solicitari, dezvaluire, transmitere, publicare si afisare. Metropolitan Life are dreptul de a utiliza orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui site sau in orice alt mod in orice scop precum dezvoltarea si promovarea produselor folosind astfel de informatii.

MARCI INREGISTRATE SI DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate marcile inregistrate, nume de comercializare, sigle si embleme sunt proprietatea Metropolitan Life. Nimic de pe acest site nu trebuie interpretat ca poate fi preluat, orice licenta sau drept de utilizare a unei marci expuse pe acest site sau orice alt material fara acordul prealabil in scris din partea Metropolitan Life. Este strict interzisa utilizarea marcilor sau a oricaror alte materiale expuse pe acest site, cu exceptia modului in care sunt prezentate aici.

Imaginile expuse pe site sunt proprietatea Metropolitan Life sau compania are permisiunea de a le utiliza. Utilizarea acestor imagini de catre vizitator sau cineva autorizat de acesta este interzisa, cu exceptia cazului in care este permisa in mod special de Metropolitan Life. Orice utilizare neautorizata a imaginilor poate incalca legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala, legislatia privind marcile inregistrate, confidentialitatea si publicitatea, precum si reglementarile de comunicare.

LICENTE DE SOFTWARE

Vi se aduce la cunostinta ca orice program software care poate fi pus la dispozitie sau furnizat prin intermediul acestui site, poate contine tehnologie care se supune unor controale stricte conform legislatiei de control a exportului din Statele Unite si alte tari si jurisdictii. Prin acest document, va exprimati acordul ca nu veti transfera sau exporta asemenea programe de soft prin incalcarea regulilor si legislatiei de export aflata in vigoare. Metropolitan Life nu autorizeaza descarcarea sau exportarea de pe acest site a oricarui program de soft sau date tehnice catre oricare jurisdictie unde aceasta actiune este interzisa prin reguli si legislatie de control a exportului.