Termeni si conditii Metropolitan Life

Termeni si conditii

METROPOLITAN LIFE ASIGURARI METLIFE EUROPE INSURANCE LIMITED DUBLIN SUCURSALA BUCURESTI


TERMENI DE UTILIZARE


CONDITII DE UTILIZARE


PRIN ACCESAREA ACESTUI SITE, UTILIZATORII CONSIMT SA RESPECTE URMATOARELE CONDITII DE UTILIZARE FARA RESTRICTII SAU ALTE PRETENTII. VA RUGAM CITITI ACESTE CONDITII CU ATENTIE INAINTE DE UTILIZAREA SITE-ULUI. ACESTI TERMENI SI CONDITII POT FI REVIZUITI IN ORICE MOMENT PRIN ACTUALIZAREA ACESTUI MATERIAL. ORICE REVIZUIRE TREBUIE RESPECTATA, DE ACEEA ACEASTA PAGINA TREBUIE VIZITATA PERIODIC PENTRU A AFLA TERMENII SI CONDITIILE OBLIGATORII LA ACEL MOMENT.


DISCLAIMER


IN CONFORMITATE CU LEGISLATIA IN VIGOARE, MATERIALELE DE PE ACEST SITE SUNT FURNIZATE VIZITATORILOR FARA A OFERI ORICE FEL DE GARANTIE IN MOD DIRECT SAU INDIRECT, IAR METROPOLITAN LIFE NU OFERA NICI O GARANTIE IN MOD DIRECT SAU INDIRECT SAU CU PRIVIRE LA COMERCIALIZARE SI CARACTER ADECVAT PENTRU UN ANUMIT SCOP. METROPOLITAN LIFE NU GARANTEAZA APLICABILITATEA NEINTRERUPTA SI LIPSA ERORILOR PENTRU FUNCTIILE EXISTENTE IN MATERIALELE CONTINUTE DE SITE. IN ACELASI TIMP, METROPOLITAN LIFE NU OFERA NICI O GARANTIE CA DEFECTIUNILE VOR FI CORECTATE SAU CA ACEST WEBSITE SAU SERVERUL CARE IL PUNE LA DISPOZITIE NU CONTIN VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE DAUNATOARE. METROPOLITAN LIFE NU OFERA NICI O GARANTIE SAU EXPUNERE PRIVIND UTILIZAREA SAU REZULTATELE UTILIZARII MATERIALELOR DE PE ACEST SITE REFERITOR LA CORECTITUDINEA, ACURATETEA ORI CONSECVENTA LOR SAU IN ORICE ALTA PRIVINTA. DUMNEAVOASTRA (SI NU METROPOLITAN LIFE) VA ASUMATI COSTUL INTEGRAL PENTRU SERVICE, REPARATII SAU ORICE ALTE CORECTARI. INFORMATIILE SI DESCRIERILE DIN ACEST SITE NU SUNT IN MOD OBLIGATORIU DESCRIERI COMPLETE ALE TERMENILOR, RESTRICTIILOR SI CONDITIILOR APLICABILE PENTRU ACESTE PRODUSE SI SERVICII, CI SUNT FURNIZATE DOAR CU SCOPUL DE INFORMARE GENERALA; VA RUGAM SA FACETI REFERIRE LA NUMARUL EXACT AL POLITEI SAU LA CONTRACTUL RESPECTIV DE PRODUSE SAU SERVICII.


ACEST SITE POATE CONTINE TRIMITERI (LINK-URI) CATRE ALTE SITE-URI CARE NU APARTIN DE METROPOLITAN LIFE. METROPOLITAN LIFE NU ESTE RASPUNZATOARE PENTRU CONTINUTUL ACELOR SITE-URI. INCLUDEREA ORICARUI LINK CATRE ASTFEL DE SITE-URI NU IMPLICA APROBAREA SAU AVIZUL OFERIT DE CATRE METROPOLITAN LIFE PENTRU ACELE SITE-URI SAU PENTRU CONTINUTUL LOR.


LIMITAREA RASPUNDERII


Desi Metropolitan Life depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, uneori pot interveni erori sau omisiuni. In conformitate cu legislatia aplicabila in jurisdictia respectiva, Metropolitan Life nu ofera nici o garantie privind acuratetea continutului de pe acest site. Nu exista nici o situatie (neglijenta este inclusa) in care Metropolitan Life sau vreo parte implicata in crearea, producerea sau punerea la dispozitie a website-ului sa fie raspunzatoare pentru orice daune directe, majore, minore, indirecte sau penalizatoare care rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza materialele de pe acest site, chiar daca Metropolitan Life sau un reprezentant autorizat Metropolitan Life a fost informat de posibilitatea producerii acestor daune. Raspunderea asumata de Metropolitan Life fata de daune, pierderi sau cauzele actiunii, daca va exista, nu va depasi in nici un caz suma platita de utilizator pentru accesarea acestui site.


In acelasi timp, Metropolitan Life nu isi asuma nici o responsabilitate si nici nu este considerata raspunzatoare pentru orice daune sau virusi care pot infecta calculatorul sau alta proprietate a utilizatorului in urma accesarii sau utilizarii site-ului sau a descarcarii de pe site a oricarui tip de materiale, date, texte, imagini, reprezentari audio sau video.


RESTRICTII DE UTILIZARE A MATERIALELOR


Acest site este proprietatea Metropolitan Life. Toate informatiile continute de acest site sau orice alt site aflat in proprietatea, sub licenta sau controlul Metropolitan Life nu pot fi valorificate, copiate, reproduse, republicate, transmise sau distribuite in nici un fel, fara acordul prealabil scris al Metropolitan Life. Puteti descarca materiale continute de acest site numai pentru uz personal, cu conditia de a pastra si respecta mentiunile referitoare la drepturile de proprietate intelectuala prezente pe materiale. Nu este permisa distribuirea, modificarea, republicarea sau utilizarea continutului de texte, imagini, reprezentari audio si video in scop public sau comercial, fara acordul prealabil in scris din partea Metropolitan Life. Compania nu ofera nici o garantie ca utilizarea materialelor continute de acest website nu va incalca drepturile unor terte parti.


TERMENI JURIDICI


Daca nu se specifica altfel in acest material, Metropolitan Life nu face nici o mentiune conform careia materialele de pe acest website sunt disponibile pentru a fi utilizate in orice locatie. Cei care aleg sa acceseze acest site o fac din proprie initiativa si sunt responsabili sa respecte legislatia locala.


Daca nu se specifica altfel, informatiile continute de acest site nu constituie o oferta de vanzare sau o cerere de cumparare de produse de investitie, produse de asigurare sau orice alte produse sau servicii de la Metropolitan Life. Nici un produs de investitie, de asigurare sau alte produse sau servicii nu sunt ofertate sau vandute de Metropolitan Life, iar in cazul in care sunt comercializate, nu vor fi in vigoare in acele jurisdictii in care o astfel de oferta, cerere sau act de vanzare si cumparare nu este in concordanta cu legislatia privind produsele de investitie sau de asigurare din jurisdictia respectiva. Unele produse si servicii pot sa nu fie disponibile in toate jurisdictiile.


DREPTURI DE PROPRIETATE ASUPRA INFORMATIEI


Orice informatii, cu exceptia datelor sau informatiilor personale, transmise electronic sau in orice alt mod catre Metropolitan Life prin intermediul acestui site, inclusiv datele, intrebarile, comentariile sau sugestiile vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si vor deveni proprietatea Metropolitan Life. Astfel de informatii, cu exceptia datelor sau informatiilor personale, pot fi folosite in orice scop precum reproducere, solicitari, dezvaluire, transmitere, publicare si afisare. Metropolitan Life are dreptul de a utiliza orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui site sau in orice alt mod in orice scop precum dezvoltarea si promovarea produselor folosind astfel de informatii.


MARCI INREGISTRATE SI DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA


Toate marcile inregistrate, nume de comercializare, sigle si embleme sunt proprietatea Metropolitan Life. Nimic de pe acest site nu trebuie interpretat ca poate fi preluat, orice licenta sau drept de utilizare a unei marci expuse pe acest site sau orice alt material fara acordul prealabil in scris din partea Metropolitan Life. Este strict interzisa utilizarea marcilor sau a oricaror alte materiale expuse pe acest site, cu exceptia modului in care sunt prezentate aici.


Imaginile expuse pe site sunt proprietatea Metropolitan Life sau compania are permisiunea de a le utiliza. Utilizarea acestor imagini de catre vizitator sau cineva autorizat de acesta este interzisa, cu exceptia cazului in care este permisa in mod special de Metropolitan Life. Orice utilizare neautorizata a imaginilor poate incalca legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala, legislatia privind marcile inregistrate, confidentialitatea si publicitatea, precum si reglementarile de comunicare.


LICENTE DE SOFTWARE


Vi se aduce la cunostinta ca orice program software care poate fi pus la dispozitie sau furnizat prin intermediul acestui site, poate contine tehnologie care se supune unor controale stricte conform legislatiei de control a exportului din Statele Unite si alte tari si jurisdictii. Prin acest document, va exprimati acordul ca nu veti transfera sau exporta asemenea programe de soft prin incalcarea regulilor si legislatiei de export aflata in vigoare. Metropolitan Life nu autorizeaza descarcarea sau exportarea de pe acest site a oricarui program de soft sau date tehnice catre oricare jurisdictie unde aceasta actiune este interzisa prin reguli si legislatie de control a exportului.


Reguli privind informatiile


In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, Societatea are obligatia de a administra, respectand toate cerintele de securitate si doar pentru scopurile declarate, datele personale pe care dumneavoastra ni le transmiteti referitoare la persoana dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau alta persoana.


Va rugam sa luati cunostinta de faptul ca, desi Societatea respecta in totalitate masurile tehnice de securitate cu privire la datele personale si regulile privind protectia acestor date, atunci cand accesati o legatura ('link') catre orice alt website de pe acest website, operatorul celuilalt website poate colecta informatii despre dumneavoastra, inclusiv prin intermediul mesajelor "cookies" sau alte tehnologii. In plus, furnizorul dumneavostra de internet sau de alte servicii poate colecta informatii despre sau trimise de catre dumneavoastra atunci cand folositi acest website sau orice alt website.


Orice date cu caracter personal pe care le transmiteti catre Societate prin intermediul acestui website vor fi utilizate exclusiv in scopul procesarii cererii dumneavoastra de asigurare, a evaluarii si procesarii cererilor de despagubire si a oricaror alte chestiuni administrative in legatura cu orice polita emisa de catre Societate, pentru a oferi detalii si clarificari privind oferta de produse ale Societatii, reclama, publicitate si marketing al produselor Societatii si ale partenerilor acesteia, precum si ale societatilor din acelasi grup cu Societatea. De asemenea, datele pot fi incluse in informari statistice care pot fi divulgate catre terte persoane, dar asemenea informari statistice nu vor cuprinde date identificabile cu o anumita persoana. Societatea nu va utiliza informatiile transmise prin rubrica "Sugestii si nemultumiri" in scopuri de marketing si nici nu vor fi divulgate catre terte persoane in scopuri de marketing.


Nu aveti obligatia de a furniza nici un fel de date cu caracter personal catre Metropolitan Life, iar refuzul dumneavoastra de a furniza asemenea date nu va avea nici o consecinta legala, va impiedica doar trimiterea formularului catre Societate.


Informatiile cu caracter personal pe care le inregistrati pe acest website sunt destinate exclusiv utilizarii de catre Metropolitan Life si vor fi divulgate numai catre angajatii si/sau agentii de asigurare ai societatii, prestatorii de servicii de studii de piata cu care societatea a incheiat contracte de colaborare, partenerii contractuali ai societatii precum si alte persoane fizice si/sau juridice care prelucreaza date cu caracter personal in numele societatii, consultantii legali ai societatii, catre alte companii din acelasi grup din care face parte societatea, catre autoritatile judecatoresti si autoritatile publice la cererea acestora atunci când exista temei legal in baza legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si in conditiile reglementate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.


Va informam ca aveti dreptul de acces la date (in mod gratuit pentru o solicitare pe an, printr-o cerere scrisa, datata si semnata in care puteti arata ca doriti ca informatiile sa va fie comunicate la o anumita adresa, inclusiv prin posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face personal), aveti dreptul de fi informat(a) conform legii privind prelucarea datelor cu caracter personal, dreptul de interventie asupra datelor, de opozitie, de a nu fi supus unei decizii individuale, de adresare in justitie.


Va comunicam totodata faptul ca societatea poate transfera in strainatate datele dvs. cu caracter personal in scop de reasigurare, stocare date, precum si in alte scopuri in vederea administrarii contractului de asigurare.


Metropolitan Life Asigurări MetLife Europe Limited Dublin Sucursala București cu sediul in B-dul Lascar Catargiu, nr. 47- 53, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/135/07.01.2016, avand CUI 35383464, si Metropolitan Life Asigurări MetLife Europe Insurance Limited Dublin Sucursala București cu sediul in B-dul Lascar Catargiu, nr. 47- 53, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/134/07.01.2016, avand CUI 35383472 (denumite in acest document impreuna Societatea sau Metropolitan Life),


Prin acceptarea „Termenilor si conditiilor Metropolitan Life Asigurări” imi exprim acordul expres cu privire la prelucrarea de catre Societate a datelor mele personale furnizate prin intermediul acestui site, in scopul de a primi direct de la Societate sau prin intermediul unor terti informatii despre produse, servicii si activitati ale Societatii si/sau partenerilor acesteia, precum si ale societatilor din acelasi grup din care face parte societatea, precum si in scopul efectuarii de catre Societate, direct sau prin intermediul unor terti, a studiilor de marketing cu privire la produsele, serviciile si activitatile Societatii si/sau partenerilor sai actuali si viitori, precum si ale companiilor din grupul din care face parte societatea.


Inteleg ca orice dezacord viitor cu privire la prelucrarea datelor mele personale in conditiile anterior mentionate va fi exprimat in scris si inaintat Societatii.


Raportul juridic dintre dumneavoastra si Metropolitan Life Asigurări MetLife Europe Limited Dublin Sucursala București si respective Metropolitan Life Asigurari Metlife Europe Insurance Limited Dublin Sucursala Bucuresti este guvernat de legea romana.