Skip Navigation

Ai grijă de tine, ai grijă de voi și rămâi conectat

Siguranța ta este importantă pentru noi. Metropolitan Life este disponibil online. 

Am creat o asigurare de viață pe care o poți personaliza exact după nevoile tale, care se pot schimba de-a lungul timpului - fie că începi o viață în doi, apare un nou membru al familiei sau decizi să achiziționezi o casă. Ai acoperire pentru cele mai întâlnite riscuri, dar și o componentă de investiții, care funcționează ca un plan de economisire. Asigurarea are toate costurile la vedere, iar soluțiile sunt personalizate, adaptate vieții și priorităților tale.

În ce situații te ajută o asigurare de viață?

Asigurarea de viață vă oferă ție și celor dragi siguranța unui plan de protecție, precum și o componentă de investiții

Concret, atunci când închei o asigurare de viață ai promisiunea că în cazul riscurilor acoperite, vei avea parte de un sprijin financiar din partea asiguratorului. Beneficiarul sumei din asigurarea de viață poți fi chiar tu sau cei dragi (moștenitori legali sau persoane desemnate de tine).

Pentru orice aspect al vieții tale – cheltuielile zilnice, resurse necesare educației copilului cât și achiziții mai importante – tu ești principala sursă de venit. Ce se întâmplă atunci când capacitatea ta de a genera aceste resurse este afectată de un accident sau de alte evenimente nefericite? Aici intervine rolul asiguratorului, care îți poate oferi un sprijin atunci când ai cea mai mare nevoie de el.

Ce riscuri acoperim

Beneficiile unei asigurări de viață pot fi răspunsul de care ai nevoie în anumite situații neprevăzute. Asigurarea ”Așa cum vrei tu” acoperă cele mai întâlnite riscuri la care ne expunem de-a lungul vieții:

  • Decesul – caz în care suma asigurată poate ajunge la 1 milion de lei;
  • Invaliditatea permanentă cauzată de un accident;
  • Spitalizarea din accident/din accident și îmbolnăvire;
  • Intervențiile chirurgicale ca urmare a unui accident/ca urmare a unui accident și a unei îmbolnăviri;
  • Fracturile și arsurile din accident;
  • Afecțiunile grave.

De asemenea, asigurarea ”Așa cum vrei tu” oferă și opțiunea Top Protect, care acoperă, la nevoie, un tratament specializat în străinătate, cu sume despăgubite de până la 1 milion de euro/an sau 2 milioane de euro pe viață.

Componenta de investiții a asigurărilor de viață

Asigurarea de viață ”Așa cum vrei tu” este un instrument de protecție, dar și de investiție în același timp. Această componentă te poate ajuta să-ți duci la îndeplinire planurile și funcționează ca un plan de economisire care generează sume suplimentare pe termen lung.

Cum funcționează?

În urma unei discuții cu un consultant Metropolitan Life, tu decizi care este suma pe care vrei să o investești, cât și dacă îți dorești să investești pe piața internă de capital sau pe piețele externe. Poți crește valoarea investiției pe parcursul colaborării.

Poți retrage oricând sume parțiale din cont atunci când ai nevoie de resurse financiare pentru a-ți îndeplini un obiectiv (achiziționarea unei locuințe, finanțarea studiilor pentru copii sau orice alt plan care necesită resurse).

Prețul asigurării de viață Așa cum vrei tu

Pentru că este un produs modular, ale cărui componente le alegi în funcție de nevoile tale, costul asigurării de viață ”Așa cum vrei tu” depinde de nivelul de protecție și investiție pe care ți-l dorești. Știm, însă, că este un aspect important atunci când vorbim despre orice achiziție.

Așadar, prețul asigurării ”Așa cum vrei tu” pornește de la 3,6 lei pe zi. Știi ce altceva mai poți cumpăra cu aceeași sumă? Un pachet de biscuiți, o sticlă de apă sau o cafea.

*Prețul a fost calculat pentru asigurarea de bază, fără componentă de investiții.

Bonusuri ale asigurării Așa cum vrei tu

În anumite momente, de-a lungul asigurării, poți primi înapoi o parte din sumele plătite pentru anumite riscuri dacă evenimentul asigurat nu a avut loc:

  • 30% din suma primelor plătite pentru riscul de deces din orice cauză.
  • 30% din suma primelor plătite pentru riscurile de spitalizare și chirugie.

Totodată, ți-am pregătit și o recompensare a loialității de care dai dovadă, prin bonusuri alocate direct în contul tău de investiții, precum și bonusuri pentru cele mai importante evenimente fericite din viața ta.

De ce Metropolitan Life?

Am împlinit deja 20 de ani de activitate pe piața din România, 20 de ani de protecție financiară pentru clienții noștri. În acest timp, am oferit peste 50.000 de despăgubiri în valoare de peste 50 de milioane de dolari. În prezent, 2,5 milioane de clienți beneficiază de programele de protecție și economisire oferite de Metropolitan Life.