Asigurarea Așa cum vrei tu

Lumea în care trăim este în continuă schimbare, iar viețile și nevoile noastre de asemenea. Adesea dorim să avem mai mult control asupra standardului nostru de viaţă.

Asigurarea “Așa cum vrei tu” de la Metropolitan Life îți oferă control asupra ei și transparență în costuri, exact pe gustul tău. O configurezi ușor, modular, ingredient după ingredient, după propria rețetă.

Product One

Cu asigurarea “Așa cum vrei tu” poți accesa o ofertă potrivită pentru tine și cei dragi, întrucât ai costurile la vedere și beneficii clare.

Asigurarea “Așa cum vrei tu” este ușor de înțeles și de configurat, după propria ta rețetă, pentru că ai nevoie de mai multă simplitate, zi de zi.

Protecția ta financiară și a celor dragi este o prioritate, de aceea prin asigurarea “Așa cum vrei tu”, ai mai mult control asupra evenimentelor neprevăzute din viața ta.

Am pregătit pentru tine bonusuri pe toata durata Asigurării. Poți primi înapoi 30% din suma primelor plătite pentru riscul de deces din orice cauză sau 30% din suma primelor plătite pentru riscurile de spitalizare și chirugie, dacă evenimentul asigurat nu a avut loc.

Ai metodele de investiție special create să îți susțină obiectivele tale financiare pentru economisirea pe termen mediu sau lung.

Dacă optezi și pentru componenta de investiție, ai bonusuri pentru evenimentele fericite din viața ta (căsătoria, naşterea unui copil, admiterea la facultate, admiterea copilului tău la facultate, nunta ta de argint) și pentru loialitatea de care dai dovadă, la împlinirea a 10, 15 şi 20 de ani de contract.

Călătoria noastră începe printr-o analiză financiară detaliată, urmată de soluția personalizată a Asigurării “Așa cum vrei tu”, adaptată nevoilor tale. În orice moment te-ai afla, Asigurarea “Așa cum vrei tu” evoluează odată cu tine prin structura simplă și modulară pentru protecția ta și a celor dragi.

Iată ce mai trebuie să afli.

Acoperire

  • Decesul din orice cauză

Dacă acest eveniment deosebit de nefericit are loc, cei dragi ție pot primi o sumă asigurată de până la 1 milion de lei (pentru un eveniment cauzat de o îmbolnăvire) sau până la 2 milioane (pentru un eveniment cauzat de un accident).

 

Beneficii la latitudinea clientului:

  • Invaliditate permanentă din accident

Asigură un beneficiu de până la 500% din Suma Asigurată.

  • Spitalizare din accident/ Spitalizare din accident și îmbolnăvire

Până la 700 de lei pentru fiecare zi de spitalizare, începând din prima zi.

  • Chirurgie din accident/Chirurgie din accident și îmbolnăvire

Asigură un beneficiu de până la 500% din Suma Asigurată, beneficiu ce poate urca până la 35.000 de lei.

  • Fracturi și arsuri din accident

Asigură un beneficiu de până la 500% din Suma Asigurată.

  • Afecțiuni Grave

Dacă, din nefericire, cursul firesc al vieții este perturbat de o afecțiune gravă, poți beneficia de o Sumă Asigurată de până la 800.000 lei.

  • Top Protect

Acoperă un tratament specializat în străinătate, cu sume despăgubite de până la 4.659.000 milioane de lei pe an sau 9.318.670 milioane de lei pe viață.

  • A doua opinie medicală

În cazul unui diagnostic grav, poți cere încă o opinie și recomandare de tratament din partea unui consorțiu medical specializat.

  • Exonerare de la plata primelor

Noi preluăm plata primelor de asigurare pentru contractul de asigurare, pe durata aferentă, în cazul în care cel care plătește asigurare suferă o invaliditate totală și permanentă.

  • Acordul de protecție a copilului

Metropolitan Life preia plata primelor de asigurare pentru contractul de asigurare, pe durata aferentă, în cazul în care cel care plătește asigurare decedează sau suferă o invaliditate totală și permanentă.

Durata contractului

În funcție de vârsta la intrare:

6 luni - 55 de ani

• durată fixă de 10 ani

• durată fixă de 20 ani

• maturitate la 75 de ani

 

56 de ani – 65 de ani

• durată fixă de 10 ani

• maturitate la 75 de ani

 

 

Vârsta de intrare în asigurare

Între 6 luni și 65 de ani.

Componenta de investiții

Prin intermediul componentei de investiții te bucuri de următoarele avantaje:

Flexibilitatea pe care o dorești

• Tu decizi cum să asiguri protecția viitorului tău și al celor dragi prin investiții pe piața internă de capital sau pe piețele externe.

• Poți crește oricând valoarea investiției dacă dispui de o sumă suplimentară pentru planurile de viitor la care ai visat.

• În cazul în care sunt necesare resurse financiare pentru a-ți împlini dorințele care apar pe parcursul călătoriei noastre, poți retrage sume parțiale din cont.

Simplitatea utilizării sumelor investite de tine

● Transferi simplu și rapid sumele deja acumulate sau direcționezi viitoarele prime de asigurare dintr-un program de investiții în altul.

Transparență pentru a fi la curent cu evoluția investiției tale

● Prin acces constant la contul tău din eCustomer, poți vizualiza rapid numele programului de investiție ales, numărul de unități, prețul unei unități de fond, valoarea contului, valoare beneficiilor de economisire pentru a fi în control cu planurile tale de viitor și a le optimiza permanent.