Skip Navigation

Mențiuni legale

 

Informatiile furnizate in acest site sunt valabile urmatoarelor companii:

Metropolitan Life Asigurări MetLife Europe d.a.c. Dublin Sucursala București

Metropolitan Life Asigurări MetLife Europe Insurance d.a.c. Dublin Sucursala București

Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A.

denumite in acest document impreuna Metropolitan Life

 

CONDITII DE UTILIZARE

Prin accesarea acestui site, utilizatorii consimt sa respecte urmatoarele conditii de utilizare fara restrictii sau alte pretentii. Va rugam cititi aceste conditii cu atentie inainte de utilizarea site-ului. Aceste  conditii de utilizare pot fi revizuite in orice moment prin actualizarea acestui material. Orice revizuire trebuie respectata, de aceea aceasta pagina trebuie vizitata periodic pentru a afla conditiile de utilizare obligatorii la acel moment.


DISCLAIMER

In conformitate cu legislatia in vigoare, materialele de pe acest site sunt furnizate vizitatorilor fara a oferi orice fel de garantie in mod direct sau indirect, iar Metropolitan Life nu ofera nicio garantie in mod direct sau indirect sau cu privire la comercializare si caracter adecvat pentru un anumit scop. Metropolitan Life nu garanteaza aplicabilitatea neintrerupta si lipsa erorilor pentru functiile existente in materialele continute de site. In acelasi timp, Metropolitan Life nu ofera nici o garantie ca defectiunile vor fi corectate sau ca acest website sau serverul care il pune la dispozitie nu contin virusi sau alte componente daunatoare. Metropolitan Life nu ofera nici o garantie sau expunere privind utilizarea sau rezultatele utilizarii materialelor de pe acest site referitor la corectitudinea, acuratetea ori consecventa lor sau in orice alta privinta. Dumneavoastra (si nu Metropolitan Life) va asumati costul integral pentru service, reparatii sau orice alte corectari. Informatiile si descrierile din acest site nu sunt in mod obligatoriu descrieri complete ale termenilor, restrictiilor si conditiilor aplicabile pentru aceste produse si servicii, ci sunt furnizate doar cu scopul de informare generala. Va rugam sa faceti referire la numarul exact al politei sau la contractul respectiv de produse sau servicii.

Acest site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte site-uri care nu apartin de Metropolitan Life. Metropolitan Life nu este raspunzatoare pentru continutul acelor site-uri. Includerea oricarui link catre astfel de site-uri nu implica aprobarea sau avizul oferit de catre Metropolitan Life pentru acele site-uri sau pentru continutul lor.


LIMITAREA RASPUNDERII

Desi Metropolitan Life depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, uneori pot interveni erori sau omisiuni. In conformitate cu legislatia aplicabila in jurisdictia respectiva, Metropolitan Life nu ofera nici o garantie privind acuratetea continutului de pe acest site. Nu exista nici o situatie (neglijenta este inclusa) in care Metropolitan Life sau vreo parte implicata in crearea, producerea sau punerea la dispozitie a website-ului sa fie raspunzatoare pentru orice daune directe, majore, minore, indirecte sau penalizatoare care rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza materialele de pe acest site, chiar daca Metropolitan Life sau un reprezentant autorizat Metropolitan Life a fost informat de posibilitatea producerii acestor daune. Raspunderea asumata de Metropolitan Life fata de daune, pierderi sau cauzele actiunii, daca va exista, nu va depasi in nici un caz suma platita de utilizator pentru accesarea acestui site.

In acelasi timp, Metropolitan Life nu isi asuma nici o responsabilitate si nici nu este considerata raspunzatoare pentru orice daune sau virusi care pot infecta calculatorul sau alta proprietate a utilizatorului in urma accesarii sau utilizarii site-ului sau a descarcarii de pe site a oricarui tip de materiale, date, texte, imagini, reprezentari audio sau video.


RESTRICTII DE UTILIZARE A MATERIALELOR

Acest site este proprietatea Metropolitan Life. Toate informatiile continute de acest site sau orice alt site aflat in proprietatea, sub licenta sau controlul Metropolitan Life nu pot fi valorificate, copiate, reproduse, republicate, transmise sau distribuite in nici un fel, fara acordul prealabil scris al Metropolitan Life. Puteti descarca materiale continute de acest site numai pentru uz personal, cu conditia de a pastra si respecta mentiunile referitoare la drepturile de proprietate intelectuala prezente pe materiale. Nu este permisa distribuirea, modificarea, republicarea sau utilizarea continutului de texte, imagini, reprezentari audio si video in scop public sau comercial, fara acordul prealabil in scris din partea Metropolitan Life. Compania nu ofera nici o garantie ca utilizarea materialelor continute de acest website nu va incalca drepturile unor terte parti.


TERMENI JURIDICI

Daca nu se specifica altfel in acest material, Metropolitan Life nu face nici o mentiune conform careia materialele de pe acest website sunt disponibile pentru a fi utilizate in orice locatie. Cei care aleg sa acceseze acest site o fac din proprie initiativa si sunt responsabili sa respecte legislatia locala.

Daca nu se specifica altfel, informatiile continute de acest site nu constituie o oferta de vanzare sau o cerere de cumparare de produse de investitie, produse de asigurare sau orice alte produse sau servicii de la Metropolitan Life. Nici un produs de investitie, de asigurare sau alte produse sau servicii nu sunt ofertate sau vandute de Metropolitan Life, iar in cazul in care sunt comercializate, nu vor fi in vigoare in acele jurisdictii in care o astfel de oferta, cerere sau act de vanzare si cumparare nu este in concordanta cu legislatia privind produsele de investitie sau de asigurare din jurisdictia respectiva. Unele produse si servicii pot sa nu fie disponibile in toate jurisdictiile.


DREPTURI DE PROPRIETATE ASUPRA INFORMATIEI

Orice informatii, cu exceptia datelor sau informatiilor personale, transmise electronic sau in orice alt mod catre Metropolitan Life prin intermediul acestui site, inclusiv datele, intrebarile, comentariile sau sugestiile vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si vor deveni proprietatea Metropolitan Life. Astfel de informatii, cu exceptia datelor sau informatiilor personale, pot fi folosite in orice scop precum reproducere, solicitari, dezvaluire, transmitere, publicare si afisare. Metropolitan Life are dreptul de a utiliza orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui site sau in orice alt mod in orice scop precum dezvoltarea si promovarea produselor folosind astfel de informatii.


MARCI INREGISTRATE SI DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate marcile inregistrate, nume de comercializare, sigle si embleme sunt proprietatea Metropolitan Life. Nimic de pe acest site nu trebuie interpretat ca poate fi preluat, orice licenta sau drept de utilizare a unei marci expuse pe acest site sau orice alt material fara acordul prealabil in scris din partea Metropolitan Life. Este strict interzisa utilizarea marcilor sau a oricaror alte materiale expuse pe acest site, cu exceptia modului in care sunt prezentate aici.

Imaginile expuse pe site sunt proprietatea Metropolitan Life sau compania are permisiunea de a le utiliza. Utilizarea acestor imagini de catre vizitator sau cineva autorizat de acesta este interzisa, cu exceptia cazului in care este permisa in mod special de Metropolitan Life. Orice utilizare neautorizata a imaginilor poate incalca legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala, legislatia privind marcile inregistrate, confidentialitatea si publicitatea, precum si reglementarile de comunicare.

LICENTE DE SOFTWARE

Vi se aduce la cunostinta ca orice program software care poate fi pus la dispozitie sau furnizat prin intermediul acestui site, poate contine tehnologie care se supune unor controale stricte conform legislatiei de control a exportului din Statele Unite si alte tari si jurisdictii. Prin acest document, va exprimati acordul ca nu veti transfera sau exporta asemenea programe de soft prin incalcarea regulilor si legislatiei de export aflata in vigoare. Metropolitan Life nu autorizeaza descarcarea sau exportarea de pe acest site a oricarui program de soft sau date tehnice catre oricare jurisdictie unde aceasta actiune este interzisa prin reguli si legislatie de control a exportului.

PREVEDERI FINALE

Acest site este controlat de Metropolitan Life cu sediul in Romania. Cu excepția celor specificate în mod expres, nu garantam că materialele de pe acest site sunt adecvate sau disponibile pentru utilizarea în locații din afara Romaniei. Este interzis accesul la conținutul site-ului sau la materiale din site din jurisdicții în care un astfel de acces este ilegal. Dacă alegeți să accesați acest site din locații din afara Romaniei, faceți acest lucru pe propria raspundere și sunteți responsabil de respectarea legilor locale aplicabile.

Legile din Romania guverneaza condițiile de utilizarea de către dumneavostra. a acestui site și sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției instanțelor din Romania cu privire la orice reclamație sau litigiu care decurge din aceste condiții de utilizare sau din accesarea de către dumneavostra a acestui site.

Informațiile pe care le publicăm pe acest site conțin referințe la produsele si serviciile Metropolitan Life.