Skip Navigation

Raiffeisen Bank

Potrivit nevoilor de protecţie financiară pe care le are fiecare dintre noi în funcţie de etapa în care se află, am creat asigurări de viaţă pentru clienții partenerului nostru Raiffeisen Bank. Raiffeisen Bank este o banca universală de top pe piața românească, oferind o gamă completă de produse și servicii.

 

Asigurarea Medic Plus și Medsuport

Asigurarea Medic Plus și Medsuport

Asigurarea Medic Plus îți oferă un sprijin financiar important, sub forma unei indemnizatii de asigurare pentru fiecare intervenție chirurgicală suferită, în funcție de gradul de dificultate al acesteia.

Riscurile asigurate includ:

●          intervențiile chirurgicale ca urmare a unor accidente: casnice, profesionale sau de transport

●          intervențiile chirurgicale ca urmare a unor îmbolnăviri

Asigurarea Medsuport îți oferă sprijin financiar sub forma unei indemnizații de asigurare pentru fiecare intervenție chirurgicală suferită, în funcție de gradul de dificultate al acesteia.

Riscul asigurat include intervențiile chirurgicale ca urmare a unui accident: casnic, profesional sau de transport, survenit în perioada de valabilitate a asigurării.

Poți alege valoarea beneficiilor pe care le consideri potrivite pentru tine, optând pentru unul din cele 2 pachete de asigurare: Extra sau Standard.

INFO-LINE:

021.401.08.34

Asigurarea Protect

Asigurarea Protect, disponibilă în două pachete: Gold sau Silver, în varianta pentru tine sau varianta pentru tine și cei dragi

În calitate de client Raiffeisen Bank, beneficiezi de:

●          Acoperirea riscului de Invaliditate Parțială Permanentă ca urmare a unui accident

●          Acoperirea riscului de Invaliditate Totală Permanentă ca urmare a unui accident

●          Acoperirea riscului de Deces ca urmare a unui accident

În cazul în care un accident de transport a dus la unul dintre riscurile menționate mai sus, valoarea beneficiilor se dublează.

Poti alege valoarea beneficiilor pe care le consideri potrivite pentru tine, optând pentru unul din cele 2 pachete de asigurare: Gold sau Silver și, în același timp, poți alege pe cine vrei să protejezi, optând pentru una din cele 2 variante: Asigurare Individuală sau Asigurare Extinsă (pentru Familie).

INFO-LINE:

021.401.08.44

Asigurarea Benefit

Asigurarea Benefit, disponibilă în două pachete: Premium sau Clasic, în varianta pentru tine sau varianta pentru tine și cei dragi

Aceasta îți oferă un sprijin financiar important sub forma unei indemnizații de asigurare fixe, pentru fiecare zi de spitalizare petrecută în clinică sau spital, în funcție de nivelul de protecție ales de tine. Riscul asigurat include toate formele de accidente: casnice, profesionale și de transport. În cazul în care spitalizarea apare ca urmare a unui accident de transport, beneficiile zilnice de spitalizare se dublează.

Poți alege valoarea beneficiilor pe care le consideri potrivite pentru tine, optând pentru unul din cele 2 pachete de asigurare: Premium sau Clasic. De asemenea, poți alege pe cine vrei să protejezi optând pentru una din cele 2 variante: Asigurare Individuală sau Asigurare Extinsă (pentru Familie).

INFO-LINE:

021.401.08.45

Asigurarea Prudent Care

Asigurarea Prudent Care, disponibilă în două pachete: Premium sau Standard, în varianta pentru tine sau varianta pentru tine și cei dragi

Îți oferă un sprijin financiar important, acoperind riscul de invaliditate totală permanentă ca urmare a unui accident.

Poți alege valoarea beneficiilor pe care le consideri potrivite pentru tine, optând pentru unul din cele 2 pachete de asigurare: Premium sau Standard. De asemenea, poți alege pe cine vrei să protejezi, optând pentru una din cele 2 variante: Asigurare Individuală sau Asigurare Extinsă (pentru Familie).

INFO-LINE:

021.401.08.60

Asigurarea ataşată contului sau descoperirii de cont

Asigurarea ataşată contului sau descoperirii de cont

Dacă ai un contract de muncă pe o perioadă nedeterminată, asigurarea ataşată contului sau descoperirii de cont îți oferă un sprijin financiar important pentru:

●          riscul de pierdere involuntară a locului de muncă

●          riscul de deces ca urmare a unui accident sau a unei îmbolnăviri.

Daca ai un contract de muncă pe o perioadă determinată, asigurarea ataşată contului sau descoperirii de cont îți oferă un sprijin financiar important pentru:

●          riscul de invaliditate totală temporară ca urmare a unui accident sau a unei îmbolnăviri

●          riscul de deces ca urmare a unui accident sau a unei îmbolnăviri.

INFO-LINE:

021.401.08.87
Istoria MetLife
De peste 150 de ani suntem alături de clienții noștri din întreaga lume cu planuri de protecție și pensie și cu soluțiile de economisire potrivite.
Află mai multe