Skip Navigation

Asigurarea pentru accidente Protector

Viața îți rezervă surprize la fiecare pas. Multe lucruri bune pe care nu le astepți se pot întâmpla într-o zi. Dar la fel de neașteptat pot apărea și accidentele sau bolile. Nu ai cum să le prevezi, însă poți să fii pregătit pentru aceste situații.

De aceea am creat Protector, o asigurare pentru accidente, potrivită pentru a te proteja pe tine și familia ta în situații neprevazute din viață.

Despre asigurarea Protector

Asigurarea Protector îți oferă o sumă de bani pentru a te proteja pe tine și familia ta în situații neprevăzute.

Poți alege varianta de asigurare cea mai potrivita si poti stabili suma asigurată în funcție de nevoile voastre și prima plătită.

Am pregătit pentru tine bonusuri pe toata durata asigurării. Poți primi înapoi 30% din suma primelor plătite pentru spitalizare și / sau intervenții chirurgicale, din 5 în 5 ani, dacă evenimentele asigurate nu au avut loc.

Asigurarea Protector

Asigurarea Protector

Acoperire

Beneficiezi de acoperire 24 de ore din 24, oriunde în lume, iar asigurarea include acoperirea riscurilor de deces și invaliditate permanentă din accident.

De asemenea, pot fi despăgubite cu suma stabilită în contract cheltuielile medicale necesare spitalizării începând cu prima zi și intervenția chirurgicală survenită în urma unui accident sau a unei boli. Spitalizarea la terapie intensivă ce apare în urma unui accident sau a unei boli este despăgubită cu sumă dublă.

Cu asigurarea Protector te bucuri de flexibilitate pe tot parcursul contractului:

·        poți modifica valoarea beneficiilor prin alegerea pachetului corespunzător nevoilor tale de la momentul respectiv

·        ai posibilitatea de a modifica frecvența de plată a primelor pentru a fi în avantajul tău

·        ai opțiunea de a extinde protecția și asupra membrilor familiei tale: soț/soție și copii

·        poți alege din 3 pachete de asigurare conform nevoilor și disponibilităților financiare: Protector Basic, Protector Activ sau Protector Complet.

 

Valoarea beneficiilor

Asiguratul va primi un procent din suma asigurată în cazul în care acesta suferă de o invaliditate permanentă, totală sau parțială. Indemnizația este calculată în funcție de un minimum de 15% și un maximum de 500% din suma asigurată, ținând cont de gradul invalidității.

În cazul în care asiguratul a suferit o intervenție chirurgicală ca urmare a unui accident, noi ii vom oferi acestuia o indemnizație calculată în funcție de un minimum de 20% și un maximum de 500% din suma asigurată, ținând cont de complexitatea intervenției chirurgicale.

 

Durata contractului

Până la vârsta de 65 de ani (inclusiv).

 

Vârsta de intrare în asigurare

Se adresează oricărei persoane cu varsta cuprinsă între 18 și 64 de ani.