Skip Navigation
Cariera_Metlife

Descoperă omul din spatele jobului

#TheMetropolitans, mai mult decât o comunitate

 

Alătură-te echipei noastre!

 

Descoperă omul din spatele jobului

#TheMetropolitans, mai mult decât o comunitate

 

Alătură-te echipei noastre!

 

Alături de echipa noastră, vei lucra într-un un mediu prietenos cu multiple oportunități de dezvoltare și o echipă incluzivă, multiculturală în care poți avea impact real prin ideile și abordările tale.

Vezi toate rolurile disponibile și alătură-te unei echipe dornice să devină mai bună zi de zi!

Production Support

Responsible for the availability, reliability and performance of platform services and applications, ensuring they meet the requirements of internal and external users and working closely with the support and maintenance teams.

Află mai multe

Software test engineer

Responsible for integrating testing, development and design principles through every phase of the system development life cycle (SDLC) process and working closely with the QA and UAT teams.

Află mai multe

Agile Scrum Lead

This role is an expert in Agile methodologies and a leader in process improvement, coaching, mentoring, conflict management, facilitation and mediation. The Agile Coach engages with both technical leadership and agile delivery teams with a primary focus on technical practices and tools adoption.

Află mai multe

Business System Analyst

Responsible for managing front-to-back-end development within a defined system independently, possessing a complete technology stack, process capabilities, and agile modern ways of working.

Află mai multe

IT Project coordinator

O persoană care poate privi atât imaginea de ansamblu, cât și detaliile mici, coordonatorul de proiecte IT administrează și dezvoltă proiecte de IT și de business.

Află mai multe

Telemarketing Senior Specialist

Noul coleg va putea crea, implementa și monitoriza campanii de vânzare pentru produsele Metropolitan Life, lucrând îndeaproape cu partenerii de call center și contribuind, astfel, la îndeplinirea obiectivelor din cadrul departamentului Direct-to-Consumer. De asemenea, va lua parte la proiecte inovative de îmbunătățire a experienței clienților în procesele de vânzare și post-vanzare.

Află mai multe

Customer Support Representative

Noul coleg va reprezenta compania în interacțiunea cu clienții atât telefonic, cât și pe e-mail. Ne dorim să fie empatic, un bun ascultător și un real sprijin pentru a oferi clienților o experiență cât mai plăcută în rezolvarea oricărei situații, în conformitate cu termenii și condițiile aplicabile fiecărui produs, cu cerințele legale și procedurale.

Află mai multe

Agency Specialist

Hai în echipa noastră dacă ești o persoană comunicativă și colaborativă, deoarece vei avea oportunitatea de a ține legătura cu agenții de vânzări. Iar dacă ai și o fire analitică, sigur ne poți ajuta în procesul de evaluare a contractelor noi.

Află mai multe

Știm cât de importantă este dezvoltarea continuă, așa că îți oferim acces la programe de învățare și dezvoltare, adaptate nevoilor și obiectivelor tale, cât și inițiative de wellness din aria de nutriție, activitate fizică și consiliere psihologică specializată. 

Pachetul de beneficii #TheMetropolitans include program flexibil, tichete de masă, abonament medical privat, poliță de asigurare, Bookster, concediu suplimentar în funcție de anii lucrați.

Principiile noastre de succes

text

Construiește viitorul!

Ne dezvoltăm și inovăm în fiecare zi pentru o performanță susținută. Profităm de fiecare oportunitate, experimentăm cu încredere și acționăm cu promptitudine. 

 
impreuna

Reușim împreună

Colaborăm și contribuim la succesul fiecaruia dintre noi printr-o atitudine incluzivă, prețuirea fiecărei perspective și prin crearea unei abordări comune.

 
simple

Prețuim autonomia!

Suntem aici pentru clienții noștri prin preluarea responsabilității propriului rol, prin căutarea activă de soluții și prin a livra ce contează. 

 

Hai alături de noi în una dintre cele mai mari companii financiare din lume!

            

Alătură-te echipei noastre de consultanți