Skip Navigation

Descoperă omul din spatele jobului

The Metropolitans, mai mult decât o comunitate

 

Alătură-te echipei noastre!

 

Descoperă omul din spatele jobului

The Metropolitans, mai mult decât o comunitate

 

Alătură-te echipei noastre!

 

Alături de echipa noastră, vei lucra într-un un mediu prietenos cu multiple oportunități de dezvoltare și o echipă incluzivă, multiculturală în care poți avea impact real prin ideile și abordările tale.

Vezi toate rolurile disponibile și alătură-te unei echipe dornice să devină mai bună zi de zi!

IT Project coordinator

O persoană care poate privi atât imaginea de ansamblu, cât și detaliile mici, coordonatorul de proiecte IT administrează și dezvoltă proiecte de IT și de business.

Află mai multe

CPOS Specialist

Dacă ești o persoană dinamică, atentă la detalii și orientată către soluții, în echipa The Metropolitans vei avea oportunitatea să exersezi aceste calități, având un impact în crearea unor experiențe cât mai bune în interacțiunile cu clienții și cu forța de vânzări.

Află mai multe

POS Specialist for Accounts

Ești o persoană atentă la detalii? Îți place să te implici în relația cu noi parteneri? Te așteptăm în echipa noastră pentru administrarea și verificarea proceselor de Direct Debit și repunerea în vigoare a polițelor de asigurare.

Află mai multe

POS Specialist for Customer Requests

Ai o fire dinamică și orientată către soluții? Te așteptăm în echipă The Metropolitans pentru a fi parte din procesul în care răspundem solicitărilor clienților noștri, oferindu-le o experiență cât mai utilă și, totodată, plăcută.

Află mai multe

Știm cât de importantă este dezvoltarea continuă, așa că îți oferim acces la programe de învățare și dezvoltare, adaptate nevoilor și obiectivelor tale, cât și inițiative de wellness din aria de nutriție, activitate fizică și consiliere psihologică specializată. 

Pachetul de beneficii #TheMetropolitans include program flexibil, tichete de masă, abonament medical privat, poliță de asigurare, Bookster, concediu suplimentar în funcție de anii lucrați.

Principiile noastre de succes

text

Construiește viitorul!

Ne dezvoltăm și inovăm în fiecare zi pentru o performanță susținută. Profităm de fiecare oportunitate, experimentăm cu încredere și acționăm cu promptitudine. 

 
impreuna

Reușim împreună

Colaborăm și contribuim la succesul fiecaruia dintre noi printr-o atitudine incluzivă, prețuirea fiecărei perspective și prin crearea unei abordări comune.

 
simple

Prețuim autonomia!

Suntem aici pentru clienții noștri prin preluarea responsabilității propriului rol, prin căutarea activă de soluții și prin a livra ce contează. 

 

Hai alături de noi în una dintre cele mai mari companii financiare din lume!

            

Alătură-te echipei noastre de consultanți