Skip Navigation

Descoperă omul din spatele jobului

The Metropolitans, mai mult decât o comunitate

 

Alătură-te echipei noastre!

Descoperă omul din spatele jobului

The Metropolitans, mai mult decât o comunitate

 

Alătură-te echipei noastre!

Alături de echipa noastră, vei lucra într-un un mediu prietenos cu multiple oportunități de dezvoltare și o echipă incluzivă, multiculturală în care poți avea impact real prin ideile și abordările tale.

Vezi toate rolurile disponibile și alătură-te unei echipe dornice să devină mai bună zi de zi!

Credit Life Underwriter & Pricing Actuary

Dacă ești o persoană dinamică cu o gândire orientată către client și inovație, aici vei avea un impact major în procesele de creștere a business-ului de Bancassurance.

Află mai multe

Talent Acquisition and Mobility Specialist

Va contribui la inovarea procesului de recrutare din cadrul companiei și va interacționa în mod direct cu candidații, pe tot parcursul procesului de angajare, pentru a obține rezultatele așteptate.

Află mai multe

IT Project coordinator

O persoană care poate privi atât imaginea de ansamblu, cât și detaliile mici, coordonatorul de proiecte IT administrează și dezvoltă proiecte de IT și de business.

Află mai multe

Operations Training Senior

Noul Operations Training Senior va juca un rol important în realizarea transferului de cunoștințe prin programe de training inovatoare

Află mai multe

New Business & Underwriting Senior

Noul membru al echipei va avea un rol esențial în dezvoltarea dinamică a activității New Business & Underwriting.

Află mai multe

Corporate Policy Owner Services Assistant

Creativ și orientat către soluții eficiente, noul membru al echipei va contribui să oferim experiențe memorabile clienților noștri.

Află mai multe

Policy Owner Services Assistant

Persoană dinamică și orientată către a găsi soluții, noul Policy Owner Services Assistant se va asigura că răspundem excelent nevoilor clienților noștri.

Află mai multe

Customer Support Representative

Noul Customer Support Representative va gestiona solicitările primite telefonic sau prin e-mail, din partea clienților noștri, oferindu-le cea mai frumoasă experiență.

Află mai multe

Claims Pensions Specialist

Va avea rolul de a înțelege nevoile clientilor și de a răspunde așteptărilor acestora, având în vedere legislația în vigoare.

Află mai multe

Operations Pensions Senior

Noul Operations Pensions Senior va juca un rol important în menținerea unor standarde excelente de conformitate a proceselor operaționale.

Află mai multe

Operations Business Analyst

Va juca un rol important în eliminarea obstacolelor de sistem din cadrul echipei de Operațiuni, oferind suport în implementarea proiectelor care presupun modificări tehnice /de sistem

 

Află mai multe

QA&Governance Expert

Cu un rol esențial în dezvoltarea și menținerea unei guvernări adecvate a activităților noastre,  precum și în managementul riscurilor operaționale

Află mai multe

Senior Corporate POS

Va juca un rol important în optimizarea proceselor operaționale corporate, implementarea de noi produse de asigurare și administrarea celor existente

Află mai multe

Știm cât de importantă este dezvoltarea continuă, așa că îți oferim acces la programe de învățare și dezvoltare, adaptate nevoilor și obiectivelor tale, cât și inițiative de wellness din aria de nutriție, activitate fizică și consiliere psihologică specializată. 

Pachetul de beneficii #TheMetropolitans include program flexibil, tichete de masă, abonament medical privat, poliță de asigurare, Bookster, concediu suplimentar în funcție de anii lucrați.

Principiile noastre de succes

text

Construiește viitorul!

Ne dezvoltăm și inovăm în fiecare zi pentru o performanță susținută. Profităm de fiecare oportunitate, experimentăm cu încredere și acționăm cu promptitudine. 

 
impreuna

Reușim împreună

Colaborăm și contribuim la succesul fiecaruia dintre noi printr-o atitudine incluzivă, prețuirea fiecărei perspective și prin crearea unei abordări comune.

 
simple

Prețuim autonomia!

Suntem aici pentru clienții noștri prin preluarea responsabilității propriului rol, prin căutarea activă de soluții și prin a livra ce contează. 

 

Hai alături de noi în una dintre cele mai mari companii financiare din lume!

            

Alătură-te echipei noastre de consultanți