Skip Navigation

Descoperă Metropolitan Life

Despre Metropolitan Life

În cei 24 ani de activitate, 3 milioane de clienți ne-au ales pentru a le proteja viața și familia prin produsele noastre de asigurări de viață și pensii administrate privat.

Achiziționarea unei case, creșterea copiilor, începerea unei afaceri sunt proiecte importante în viața ta. De aceea, indiferent de nevoile și ambițiile pe care le ai, suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții, astfel încât, să depașim împreună provocările pe care le ai.

Oferim planuri de protecție cu sau fără componentă de economisire, asigurări pentru sănătate copiilor, asigurări ce oferă acoperire în caz de afecțiuni grave, planuri de acumulare cu componentă de economisire pentru pensie, soluții de beneficii pentru angajați. De asemenea, avem planuri complete pentru protecția personală, a celor dragi și construirea viitorului dorit prin plasare banilor în programe de investiții administrate de Metropolitan Life.

Află mai multe aici.

Valorile noastre

Suntem o companie puternică și sănătoasă datorită loialității noastre față de valorile în care credem.

Acestea dau forță echipei noastre și ne sprijină în momentele care contează cel mai mult.

Punem clientul în centrul a tot ceea ce facem

Grija și respectul față de clienți sunt în centrul tuturor acțiunilor noastre. Ne definesc munca și ne modelează cultura, transmițând încredere acționarilor și comunităților.

Facem lucrurile mai simple

Produsele din industria noastră nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. De aceea, căutăm mereu modalități simple de a oferi clienților noștri cele mai bune soluții.

Vrem să fim cei mai buni

Suntem neobosiți în căutarea de modalități noi și mai bune de a face lucrurile. Ca lider în industria noastră am ridicat standardele în mod constant, am preluat riscuri calculate și am învățat repede din greșeli.

Reușim împreună

Uniți de același scop, ne asumăm un angajament comun pentru onestitate, integritate și diversitate. Suntem deschiși incluziunii, preluăm și aplicăm cele mai bune idei de la fiecare persoană din compania noastră.