Skip Navigation

Informații despre contul tău de Pensii Pilon II, online

Știm cât este de important pentru tine să fii informat cu privire la viitorul tău financiar. Suntem aici pentru tine!

Îți recomandăm să ne transmiți în formular adresa de e-mail personală pentru a putea păstra legătura indiferent de schimbarea adresei de e-mail profesionale.

 

Ce informații vei primi în urma transmiterii datelor tale prin intermediul acestui formular

Odată cu transmiterea datelor tale prin intermediul acestui formular, noi îți vom înregistra solicitarea de a primi prin e-mail scrisoarea anuală de informare pe care avem responsabilitatea legală să ți-o transmitem. Această scrisoare este trimisă în fiecare an în perioada aprilie – mai și conține datele complete despre contul tău de Pensie Pilon II la data de 31 decembrie aferentă anului anterior trimiterii acesteia. Concret, scrisoarea pe care o vei primi anul acesta va conține datele pentru anul trecut.

În această scrisoare vei regăsi:

  • Contribuţia lunară aferentă pensiei private Pilon II plătită de către angajatorul tău către Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) și virată ulterior de către CNPP în contul tău de Pensie Pilon II
  • Contribuţia netă convertită în unităţi de fond
  • Numărul de unităţi de fond alocate/lună
  • Numărul de unităţi de fond cumulat, la sfârşitul fiecărei luni
  • Soldul final la sfârșitul anului anterior celui în care primești scrisoarea
  • Valoarea activului la sfârșitul anului anterior celui în care primești scrisoarea (totalul sumei acumulate în cont)

De asemenea, adițional acestei scrisori, îți vom transmite la datele de contact furnizate prin intermediul acestui formular și orice comunicare cu privire la contractul tău cu Metropolitan Life SAFPAP.

Datele personale pe care le completezi în formularul din această pagină sunt colectate în deplină siguranță. Poți afla mai multe despre Politica de prelucrare a datelor personale accesând pagina www.metropolitanlife.ro/prelucrarea-datelor

Fiecare dintre datele pe care le completezi în formular sunt importante pentru o identificare corectă. În felul acesta, ne asigurăm că informațiile cu privire la pensia ta Pilon II ajung, cu certitudine, la tine. 

Suntem aici pentru tine: 

*Metropolitan Life Pensii este Metropolitan Life SAFPAP SA, care administrează Fondul de Pensii Administrat Privat Metropolitan Life.