Skip Navigation

Actualizează-ți datele de contact pentru o comunicare simplă și rapidă cu privire la produsele tale de asigurare 

*Acest formular se adresează clienților Metropolitan Life Asigurări. Dacă ești participant la Fondul de Pensii Administrat Privat Metropolitan Life, te rugăm să accesezi pagina www.metropolitanlife.ro/pensia-ta-online/.

 

Datele personale pe care le completezi în formularul din această pagină sunt colectate în deplină siguranță. Poți afla mai multe despre Politica de prelucrare a datelor personale accesând pagina www.metropolitanlife.ro/prelucrarea-datelor.

Fiecare dintre datele pe care le completezi în formular sunt importante pentru o identificare corectă. În felul acesta, ne asigurăm că informațiile cu privire la asigurarea ta ajung, cu certitudine, la tine. 

Suntem aici pentru tine: 

Acest formular se adresează clienților Metropolitan Life Asigurări. Dacă ești participant la Fondul de Pensii Administrat Privat Metropolitan Life, te rugăm să accesezi pagina www.metropolitanlife.ro/pensia-ta-online/.

Odată cu transmiterea datelor de contact prin intermediul acestui formular, toate comunicările, atât cele contractuale, cât și cele de marketing (dacă este cazul) vor fi transmise către noile date.