Skip Navigation

Asigurări de sănătate pentru angajați

Acoperirile pentru Asigurarea de sănătate

1. Beneficiu zilnic de Spitalizare: În cazul unei afecțiuni, fiecare zi de recuperare este importantă. Cu acest beneficiu, angajatul primește o indemnizație pentru fiecare zi de spitalizare atunci când se află internat într-un spital (privat sau de stat) pentru a fi tratat, în urma unui accident sau a unei îmbolnăviri.

2. Beneficiu zilnic de convalescență (post-spitalizare): Angajatul primește o indemnizație zilnică pentru fiecare zi de concediu medical după o spitalizare.

3. Beneficiu zilnic pentru concediu medical: Angajatul primește o indemnizație zilnică pentru fiecare zi de concediu medical. Acest beneficiu nu este condiționat de spitalizare.

4. Beneficiu chirurgical: În cazul în care angajatul suferă o intervenție chirurgicală în urma unui accident sau a unei îmbolnăviri, acesta primește un procent din suma asigurată, în funcție de gravitatea intervenției chirurgicale.

5. Beneficiu pentru fracturi și arsuri - Angajatul primește un procent din suma asigurată în funcție de gravitate, atunci când suferă o fractură sau o arsură provenită dintr-un accident.

6. Rambursarea cheltuielilor medicale - În cazul în care angajatul este obligat să suporte anumite cheltuieli medicale, primește înapoi costul acestor cheltuieli până la limita maximă prevazută în polița de asigurare. Printre cheltuielile acoperite se regăsesc și medicamentele, investigațiile/consultațiile medicale sau ochelarii de vedere.

7. Beneficiu pentru Boli Grave - În cazul în care angajatul tău este diagnosticat cu o boală gravă, în perioada asigurată, cu una dintre afecțiunile menționate mai jos, acesta poate primi suma asigurată totală. Afecțiunile pentru care se plătește indemnizația sunt următoarele: 

-Cancer
-Infarct Miocardic
-Coma
-Atac Cerebral
-Insuficiență renală (Insuficiență renală în ultim stadiu)
-Operația de bypass coronarian
-Transplant de organe  majore
-Intervenții chirurgicale asupra valvelor inimii
-Paralizie
-Cardiomiopatie. Beneficiul oferit de asigurarea pentru afecțiuni grave poate fi folosit pentru a urma tratamentul recomandat sau pentru orice alt tip de plăți necesare recuperării. Nu se solicită documente pentru justificarea cheltuielilor.

8. Asigurare Internațională de Sănătate - Top Protect - O asigurare care include a doua opinie medicală din partea unui consorţiu medical specializat, sprijin pentru găsirea celui mai bun specialist pentru tratarea afecțiunii, organizarea și acoperirea costurilor cu transportul asiguratului (+însoțitor), tratament, medici, cazare, intervenție chirurgicală, în limita sumei asigurate de 1.000.000 EUR/an sau 2.000.000 EUR/viață. Tratamentele se efectuează exclusiv în afara României, iar afecțiunile acoperite sunt:

-Tratamentul Cancerului;
-Intervenție chirurgicală de by-pass coronarian (revascularizație miocardică);
-Înlocuirea sau corecția valvei cardiace;
-Neurochirurgie;
-Transplant de organ / măduvă osoasă.

Valabilitate

24h / 24h

Teritorialitate

În întreaga lume.

Servicii adiționale

Autorizare prealabilă, Call Center, Rețea Medicală, Decontare directă cu spitalele din rețea;

Avantaje fiscale

Deductibilitate fiscală în limita a 400 EUR/an/persoană.