Skip Navigation

Protecția ta și a familiei tale

Asigurarea Așa cum vrei tu

Lumea în care trăim este în continuă schimbare, iar viețile și nevoile noastre de asemenea. Adesea dorim să avem mai mult control asupra standardului nostru de viaţă.

Asigurarea de Sănătate ExtraMED

Problemele de sănătate nu sunt un subiect simplu, însă o eventuală spitalizare îți poate afecta veniturile și poate presupune cheltuieli suplimentare. Mai mult decât oricând, este un moment în care ai nevoie de tratament la standarde superioare.

Asigurarea de Sănătate UltraMED

Oricât ar fi de greu să te gândești la evenimente neprevăzute sau boli grave, este bine să fii în control prin acces imediat la cel mai bun tratament.

Asigurarea pentru accidente Protector

Viața îți rezervă surprize la fiecare pas. Multe lucruri bune pe care nu le aștepți se pot întâmpla într-o zi. Dar la fel de neașteptat pot apărea și accidentele sau bolile. Nu ai cum să le prevezi, în schimb, poți fi pregătit pentru aceste situații.

Asigurarea Smart Protect

Acum ai posibilitatea de a-ți continua viața în cele mai bune condiții, chiar și în cazul diagnosticării cu o boală gravă. Prin asigurarea Smart Protect și clauza inovatoare Top Protect, beneficiezi de o sumă de bani și protecție de top în cazul diagnosticării cu o afecțiune gravă.