Skip Navigation

Protecția ta și a familiei tale

Asigurarea Așa cum vrei tu

Dacă viața e așa cum vrei tu, de ce asigurarea ar fi altfel? Asigurarea Așa cum vrei tu, de la Metropolitan Life, îți oferă control asupra ei și costuri la vedere, exact pe gustul tău.

Asigurarea de Sănătate ExtraMED

Nevoile noastre sunt zi de zi în schimbare. Și odată cu acestea apar provocări noi, cărora trebuie să le facem față. De aceea, suntem aproape de tine cu o soluție de protecție dedicată pentru evenimentele care necesită spitalizări şi/ sau intervenţii chirurgicale.

Asigurarea de Sănătate UltraMED

Când eşti sănătos, râzi, alergi, munceşti, te bucuri, ai o mie de visuri de realizat. Şi este important ca lucrurile să poată rămâne aşa.

Asigurarea pentru accidente Protector

Dacă ar fi să îți faci propria listă de 10 aspecte care contează pentru tine, te-ai gândi și la nevoia de protecție financiară? Și totuși, accidentele apar atunci când ne așteptăm mai puțin, ele sunt parte din viața noastră. De aceea, e bine să avem în vedere soluții prin care să ne protejăm financiar.

Asigurarea Smart Protect

Acum ai posibilitatea de a-ți continua viața în cele mai bune condiții, chiar și în cazul diagnosticării cu o boală gravă. Prin asigurarea Smart Protect și clauza inovatoare Top Protect, beneficiezi de o sumă de bani și protecție de top în cazul diagnosticării cu o afecțiune gravă.