Skip Navigation

Asigurarea Wise Simplu

Banii la saltea sau investirea lor în instrumente dedicate? Într-un mediu competitiv, în care piața evoluează de la minut la minut, în care acoperirea riscurilor financiare poate să fie dificilă, este nevoie să fim informați și să alegem soluții adaptate zilelor noastre.

 

Ce este asigurarea Wise Simplu

Am creat Asigurarea Wise Simplu, prin care îți oferim consultanță personalizată pentru stabilirea unui plan de investiție adaptat nevoilor tale. Împreună vom stabili care îți sunt prioritățile și pentru ce îți dorești să te protejezi și să acumulezi o sumă de bani. Apoi, pas cu pas, îți vom fi aproape pentru actualizarea planului tău, în funcție de provocările vieții care pot apărea.

Cinci minute de informare sau “cum să te pregătești pentru viitor”?

  • poți alege un plan de investiție personalizat;
  • ai inclus automat în pachetul de bază protecție pentru acoperirea riscului de deces din orice cauză; 
  • poți opta și pentru adăugarea unei componente extra de investiții, denumită top-up (Invest Extra);
  • îți plac bonusurile pentru evenimente fericite? Cum ar fi să le primești la: căsătoria ta, nașterea unui copil, admiterea ta la facultate, admiterea copilului tău la facultate, nunta ta de argint (25 de ani de căsătorie)?
  • dar de bonus pentru 0 despăgubiri ce spui? Sau de bonus de loialitate?

Noi putem să îți prezentăm și mai multe informații generale, însă credem că e mai bine să afli doar ceea ce te interesează. Pentru că fiecare este unic, nu?

Află dacă asigurarea Wise Simplu ți se potrivește printr-o discuție cu unul din colegii noștri. E gratuit să te informezi despre viitorul tău!