Skip Navigation

Asigurări de viață cumpărate la sediul băncii

Asigurare de viaţă şi şomaj ataşată creditului PracticBT

Asigurare de viaţă şi şomaj ataşată creditului PracticBT

 

Ce este asigurarea de viață și șomaj?

Un credit este un pas important, care te ajută să îndeplinești planurile de viitor. De aceea, îţi propunem să elimini orice posibilitate ca un eveniment neașteptat să-ți strice aceste planuri. Concret, asigurarea de viață și șomaj, gândită de Banca Transilvania împreuna cu noi, te ajută să fii protejat, tu și familia ta, pe toată durata creditului.

 

 

Cum funcționează?

Ne-am pus în locul tău și ne-am gândit ce evenimente neplăcute s-ar putea întâmpla. Astfel, această asigurare acoperă următoarele tipuri de evenimente:

  • deces din accident sau îmbolnăvire
  • pierdere involuntară a locului de muncă (doar dacă ești angajat)
  • invaliditate totală și temporară ca urmare a unei îmbolnăviri sau a unui accident (doar pentru persoane fizice autorizate)

 

În felul acesta, tu și familia ta nu veți avea grija plății creditului, deoarece asiguratorul va acoperi soldul rămas de plată sau datoria lunară, în cazul unui eveniment din cele menționate mai sus. Nu ai nevoie de un examen medical pentru a încheia contractul pentru asigurarea de viață, ci doar de o declarație pe propria răspundere, iar asigurarea se încheie pe loc.

 

Cum o obții?

Asigurarea de viață și șomaj Metropolitan este disponibilă exclusiv în rețeaua de unități BT.

Asigurare de accident

Asigurare de accident

 

Ce este asigurarea de accident?

Ne dorim să ai cât mai puține griji! Pentru ca tu să fii pregatit în cazul evenimentelor neprevăzute, am creat o asigurare concepută pentru a te proteja pe tine și familia ta!

 

Cum funcționează?

Mai întâi, trebuie să ai intre 18 și 64 de ani și să fii titularul unui cont deschis la BT. Apoi, lucuruile sunt simple: plătești 1 euro sau 4,5 lei pe lună și ești acoperit în caz de deces din accident și invaliditate totală și permanentă rezultate din accident. 

Plata primei de asigurare se face prin debitarea automată, lunară, a contului cu cei 4,5 lei sau 1 euro de care ziceam mai sus. Atât! Fără evaluare medicală sau alte complicații.

 

Cum o obții?

Asigurarea de accident Metropolitan este disponibilă exclusiv în rețeaua de unități BT.

Dr. Kid

Dr. Kid

 

Ce este asigurarea Dr. Kid?

Nu ne place să ne gândim la posibilitatea diagnosticării copiilor noștri cu o boală gravă sau la eventualitatea unui accident a acestora. Dar e mai bine să ne gândim un pic la astfel de posibilități decât să ne ia pe nepregătite. Această asigurare oferă protecție copiilor tăi 24 de ore din 24. Să fim serioși, cine nu-și dorește așa ceva?

 

Ce îți oferă asigurarea Dr. Kid?

Concret, iată principalele beneficii:

  • ai sume asigurate garantate pentru spitalizări și intervenții chirurgicale ale copilului tău
  • ai beneficii garantate la apariția unei invalidități permanente din accident a copilului; în plus, pe perioada vacanței de vară, acestea se dublează
  • ai garanția unei sume asigurate la diagnosticarea cu o afecțiune gravă a copilului
  • șansa unei diagnosticări corecte, în cazul apariției unei afecțiuni grave
  • fondul de urgență se dublează în cazul apariției fracturilor și arsurilor în perioada vacanței de vară
  • continuitate educațională pentru copil în situația apariției decesului din accident a părintelui sau pensie de invaliditate pentru părinte în cazul apariției unei invalidități totale sau permanente cauzată de accident

 

Cum o obții?

Dacă ai un depozit pentru copii la Banca Transilvania - KidCONT, poți încheia asigurarea în oricare dintre unitățile BT.

Istoria MetLife
De peste 150 de ani suntem alături de clienții noștri din întreaga lume cu planuri de protecție și pensie și cu soluțiile de economisire potrivite.
Află mai multe