Asigurarea Asa cum vrei tu

Daca viata e asa cum ti-o faci tu, de ce asigurarea ar fi altfel?

Lumea in care traim este in continua schimbare, iar vietile si nevoile noastre, de asemenea. Adesea, dorim sa avem mai mult control asupra vietii pentru a ne bucura mai mult alaturi de cei dragi.

Asigurarea Asa cum vrei tu, de la Metropolitan Life, iti ofera control asupra ei si costuri la vedere, exact pe gustul tau. O configurezi usor, modular, ingredient dupa ingredient, dupa propria reteta.

De ce este Asigurarea Asa cum vrei tu potrivita pentru tine?

 • Iti ofera flexibilitatea adaptata constant nevoilor si stilului tau de viata printr-o gama larga de beneficii care pot fi transformate in asigurarea potrivita pentru tine.
 • Poti accesa o oferta potrivita pentru tine si cei dragi, intrucat Asigurarea Asa cum vrei tu are costurile la vedere si beneficii clare.
 • Asigurarea Asa cum vrei tu este usor de inteles si de configurat, dupa propria ta reteta, pentru ca ai nevoie de mai multa simplitate, zi de zi.
 • Protectia ta financiara si a celor dragi este o prioritate, de aceea prin Asigurarea Asa cum vrei tu, ai mai mult control asupra evenimentelor neprevazute din viata ta.
 • Am pregatit pentru tine bonusuri de-a lungul asigurarii. Poti primi inapoi 30% din suma primelor platite pentru riscul de deces din orice cauza sau 30% din suma primelor platite pentru riscurile de spitalizare si chirugie, daca evenimentul asigurat nu a avut loc.
 • Ai metodele de investitie special create sa iti sustina obiectivele tale financiare pentru economisirea pe termen mediu sau lung.
 • Daca optezi si pentru componenta de investitie, ai bonusuri pentru evenimentele fericite din viata ta (casatoria, nasterea unui copil, admiterea ta la facultate, admiterea copilului tau la facultate, nunta ta de argint) si pentru loialitatea de care dai dovada, la implinirea a 10, 15 si 20 de ani de contract.

Calatoria noastra incepe printr-o analiza financiara detaliata, urmata de solutia personalizata a Asigurarii Asa cum vrei tu, adaptata nevoilor tale. In orice moment te-ai afla, Asigurarea Asa cum vrei tu evolueaza odata cu tine prin structura simpla si modulara pentru protectia ta si a celor dragi.

Afla mai multe despre solutia ta personalizata Asigurarea Asa cum vrei tu de la consultantul tau Metropolitan Life.

 

Decesul din orice cauza

Daca acest eveniment deosebit de nefericit are loc, cei dragi tie pot primi o Suma Asigurata de pana la 1 milion de lei.

Invaliditate permanenta din accident

Asigura un beneficiu de pana la 500% din Suma Asigurata.

Spitalizare din accident/ Spitalizare din accident si imbolnavire

Pana la 700 de lei pentru fiecare zi de spitalizare, incepand din prima zi.

Chirurgie din accident/Chirurgie din accident si imbolnavire

Asigura un beneficiu de pana la 500% din Suma Asigurata, beneficiu ce poate urca pana la 35.000 de lei.

Fracturi si arsuri din accident

Asigura un beneficiu de pana la 500% din Suma Asigurata.

Afectiuni Grave

Daca, din nefericire, cursul firesc al vietii este perturbat de o afectiune grava, poti beneficia de o Suma Asigurata de pana la 800.000 lei.

Top Protect

Acopera un tratament specializat in strainatate, cu sume despagubite de pana la 1 milion de euro/an sau 2 milioane de euro pe viata.

A doua opinie medicala

In cazul unui diagnostic grav, poti cere inca o opinie si recomandare de tratament din partea unui consortiu medical specializat.

Exonerare de la plata primelor

Noi preluam plata primelor de asigurare pentru contractul de asigurare, pe durata aferenta, in cazul in care cel care plateste asigurare sufera o invaliditate totala si permanenta.

Acordul de protectie a copilului

Metropolitan Life preia plata primelor de asigurare pentru contractul de asigurare, pe durata aferenta, in cazul in care cel care plateste asigurare decedeaza sau sufera o invaliditate totala si permanenta.

Daca optezi si pentru componenta de investitie, te poti bucura de urmatoarele avantaje:

Flexibilitatea pe care o doresti

 • Tu decizi cum sa asiguri protectia viitorului tau si al celor dragi prin investitii pe piata interna de capital sau pe pietele externe.
 • Poti creste oricand valoarea investitiei daca dispui de o suma suplimentara pentru planurile de viitor la care ai visat.
 • In cazul in care sunt necesare resurse financiare pentru a-ti implini dorintele care apar pe parcursul calatoriei noastre, poti retrage sume partiale din cont.

Simplitatea utilizarii sumelor investite de tine

 • Transferi simplu si rapid sumele deja accumulate sau directionezi viitoarele prime de asigurare dintr-un program de investitii in altul.

Transparenta pentru a fi la curent cu evolutia investitiei tale

 •  Prin acces constant la contul tau din eCustomer, poti vizualiza rapid numele programului de investitie ales, numarul de unitati, pretul unei unitati de fond, valoarea contului, valoare beneficiilor de economisire pentru a fi in control cu planurile tale de viitor si a le optimiza permanent.
Planuri de Economii si Investitii

Beneficiezi de flexibilitate si consiliere in alegerea riscului investitiilor si planifici economii pe termen lung

Ai incredere ca te vom proteja