Skip Navigation

Partenerii noștri

Banca Transilvania

Suntem alături de tine, oferindu-ți asigurări adaptate nevoilor de protecție financiară. Am creat special pentru clienții partenerului nostru, Banca Transilvania, o gamă de soluții. Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Întreprinzători din România. Aflându-se în top 3 bănci din România, aceasta sprijină dezvoltarea mediului de afaceri, oferind cu prefesionalism produse și servicii inovatoare.

Raiffeisen Bank

Potrivit nevoilor de protecţie financiară pe care le are fiecare dintre noi în funcţie de etapa în care se află, am creat asigurări de viaţă pentru clienții partenerului nostru Raiffeisen Bank. Raiffeisen Bank este o banca universală de top pe piața românească, oferind o gamă completă de produse și servicii.

Garanti Bank

Prin intermediul partenerului nostru Garanti Bank, prezent în România din 1998, le oferim clienţilor din întreaga ţară protecţia financiară de care au nevoie. Garanti Bank are un portofoliu solid de clienți și prezență națională prin sucursale și canale alternative.

Vodafone

Vodafone răspunde nevoilor în continuă creştere şi schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicaţii mobile. Am creat asigurări dedicate nevoilor de protecţie financiară pentru clienţii partenerului nostru, Vodafone România.

Carrefour

Pentru clienţii partenerului nostru, Carrefour, un brand care încearcă întotdeauna să anticipeze nevoile consumatorilor din întreaga ţară, am creat asigurări de viaţă pentru protecţia lor şi a celor dragi.

Enel

Am dezvoltat pentru clienţii Enel, companie energetică multinaţională şi unul dintre operatorii de top din industria de electricitate şi gaz, asigurarea de viaţă oferită prin intermediul brokerului de asigurare AON ROMÂNIA BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE S.R.L.