Skip Navigation

Vodafone

Vodafone răspunde nevoilor în continuă creştere şi schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicaţii mobile. Am creat asigurări dedicate nevoilor de protecţie financiară pentru clienţii partenerului nostru, Vodafone România.

Asigurarea ta pentru factură

Asigurarea ta pentru factură este destinată clienților Vodafone România și oferă un sprijin financiar sub forma unei sume lunare fixe, pentru evenimentele neprevazute, cum ar fi: pierderea involuntară a locului de munca, concediul medical prelungit, invaliditatea totală permanentă și decesul ca urmare a unui accident sau a unei îmbolnăviri.

Cu programul Asigurarea ta pentru factură beneficiezi de:

· Plata facturii în cazul pierderii involuntare a locului de munca (în cazul în care ai un contract de munca pe perioadă nedeterminată de timp)

· Plata facturii în cazul invalidității totale temporare ca urmare a unui accident sau a unei îmbolnăviri (în cazul în care ai un contract de munca pe perioadă determinată de timp)

· Plata unei sume fixe, în funcție de pachetul de asigurare, din care se plătește valoarea facturii (lor) restante în cazul invalidității totale permanente ca urmare a unui accident sau a unei îmbolnăviri și în cazul decesului ca urmare a unui accident sau a unei îmbolnăviri.

Poți alege valoarea beneficiilor pe care le consideri potrivite pentru tine, optând pentru unul din cele 2 pachete de asigurare: Optimum sau Premium.

 

INFO-LINE:

021.208.41.00

Istoria MetLife

De peste 150 de ani suntem alături de clienții noștri din întreaga lume cu planuri de protecție și pensie și cu soluțiile de economisire potrivite.
Află mai multe