Skip Navigation

Stil de viață

Investiții în calitatea vieții pentru 2021 - cum îți protejezi eficient sănătatea
Calitatea vieții este influențată de o multitudine de factori, de la nivelul de dezvoltare economică și socială a societății în care trăiești, până la deciziile pe care tu le iei în ceea ce privește stilul de viață. Din perspectiva individuală, felul în care te raportezi la ceea ce se întâmplă în jurul tău, modul de a-ți stabili prioritățile, obiectivele și așteptările legate de ele au un impact major asupra calității vieții.
Cum iti setezi rezolutiile potrivite pentru inceputul de an
Rezoluții pentru început de an - de ce să ții cont în alegerea lor și ce să prioritizezi
Pentru mulți dintre noi, începutul de an este o oportunitate excelentă de a face o serie de schimbări pozitive în viețile noastre, care să ne aducă împlinire atât pe plan personal, cât și profesional. Setarea de rezoluții la început de an reprezintă o obișnuință pentru majoritatea persoanelor și este important să le alegem cu grijă, pentru a ne asigura că pot fi atinse.
Responsabilitatea financiara in cuplu. In ce merita sa investiti impreuna
Responsabilitatea financiară în cuplu. În ce merită să investiți împreună
O relație serioasă ajunge, mai devreme sau mai târziu, la unul dintre cele mai importante teste necesare pentru a atinge maturitatea: cel al responsabilității financiare. Fiecare dintre parteneri aduce cu el un anumit tip de educație a administrării banilor, iar viața în doi poate scoate la iveală diferențe decisive în materie de economisit și cheltuit. 
Cum ai grijă de sănătatea ta. Analize medicale de rutină, factori de risc și forme de protecție financiară
Cum ai grijă de sănătatea ta. Analize medicale de rutină, factori de risc și forme de protecție financiară
Prevenția prin analize medicale și controale de rutină este cea mai eficientă metodă de a evita dezvoltarea unor afecțiuni, ori agravarea celor deja existente. 
Cum sa discuti cu partenerul tau despre bani
Cum să discuți cu partenerul tău despre bani și situația voastră financiară
Fie că își țin banii la comun sau că își administrează cheltuielile separat, cuplurile care poartă discuții dese legate de administrarea veniturilor sunt capabile de a lua decizii financiare mult mai bune și de a economisi bani într-un mod eficient.