Skip Navigation

Protecția ta și a familiei tale

Mihai dorește să fie sigur că va putea dispune de un venit regulat în cazul în care va interveni riscul producerii unui accident. Recent a încheiat o poliță de asigurare împotriva accidentelor datorită prietenului său, care a suferit un accident de mașină în drumul spre serviciu.

“Am decis să închei o poliță de asigurare împotrivă accidentelor că urmare a experienței neplăcute pe care a trăit-o unul dintre prietenii mei apropiați. Într-o zi obișnuită, în timp ce se îndrepta cu mașina către locul de muncă, prietenul meu a suferit un accident din cauza neatenției unui alt participant la trafic.

 A fost un accident grav, în urmă căruia a suferit o fractură de splina și a rămas parțial paralizat. Nu deținea o poliță de asigurare la momentul accidentării, astfel încât a fost nevoit să-și folosească toate economiile pentru a se putea trata și pentru a trăi, fiind în incapacitate de muncă în prezent.

 Am realizat brusc că aceste riscuri planează asupra noastră și tocmai de aceea am vrut să mă asigur că mă voi putea bucura de independență financiară și în cazul producerii unor evenimente neprevăzute.”