Skip Navigation

Asigurarea Smart Protect

Acum ai posibilitatea de a-ți continua viața în cele mai bune condiții, chiar și în cazul diagnosticării cu o boală gravă. Prin asigurarea Smart Protect și clauza inovatoare Top Protect, beneficiezi de o sumă de bani și protecție de top în cazul diagnosticării cu o afecțiune gravă.

Informații utile despre Asigurarea Smart Protect

Cinci minute de informare sau “cum să te pregătești pentru situații neprevăzute”?

  • prin asigurarea Smart Protect, ai acces la clauza Top Protect, prin care beneficiezi de tratament de specialitate, la clinici internaționale, plata integrală a cheltuielilor de transport și cazare pentru Asigurat și cineva drag, precum și a doua opinie medicală din partea unor medici specialiști pentru confirmarea sau infirmarea diagnosticului – acoperire de până la 1 milion de euro anual sau 2 milioane de euro pe toată durata asigurării;
  • ești protejat prin asigurare 24 de h din 24, oriunde în lume;
  • valabilitatea contractului este până la următoare aniversare, după ce asiguratul a împlinit vârsta de 65 de ani;
  • vârsta de intrare în asigurare este până la 60 de ani.

Noi putem să îți prezentăm și mai multe informații generale, însă credem că e mai bine să afli doar ceea ce te interesează. Pentru că fiecare este unic, nu?

Află dacă asigurarea Smart Protect ți se potrivește printr-o discuție cu unul din colegii noștri. E gratuit să te informezi despre viitorul tău!

Informații utile, la îndemâna ta