Skip Navigation

Carrefour

Pentru clienţii partenerului nostru, Carrefour, un brand care încearcă întotdeauna să anticipeze nevoile consumatorilor din întreaga ţară, am creat asigurări de viaţă pentru protecţia lor şi a celor dragi.

Carrefour Care Extra și Carrefour Care Plus

Carrefour Care Extra și Carrefour Care Plus sunt Asigurări concepute de noi pentru clienții Carrefour România care dețin un card de credit Carrefour MasterCard, emis de BRD Finance și îți oferă protecție financiară sub forma unei indemnizații de asigurare pentru:

●          fiecare intervenție chirurgicală suferită ca urmare a unor accidente: casnice, profesionale sau de transport, survenite în perioada de valabilitate a asigurării

●          fiecare intervenție chirurgicală suferită ca urmare a unor îmbolnăviri, survenite în perioada de valabilitate a asigurării

Poți alege valoarea beneficiilor pe care le consideri potrivite pentru tine, optând pentru unul din cele 2 pachete de asigurare: Premium sau Standard. De asemenea, poți alege pe cine vrei să protejezi, optând pentru una din cele 2 variante: Asigurare Individuală sau Asigurare Extinsă (pentru familie).

Vezi termenii și condițiile programului de asigurare Carrefour Care Extra.

Vezi termenii și condițiile programului de asigurare Carrefour Care Plus.

Carrefour Suport

Carrefour Suport este o asigurare concepută de Metropolitan Life pentru clienții Carrefour România care dețin un card de credit Carrefour, emis de BRD Finance și oferă protecție în caz de:

·       Deces din accident

·       Invaliditate totală permanentă din accident

·       Invaliditate parțială permanentă din accident

Poți alege valoarea beneficiilor pe care le consideri potrivite pentru tine, optând pentru unul din cele 2 pachete de asigurare: Plus sau Basic. De asemenea, poți alege pe cine vrei să protejezi optând pentru una din cele 2 variante: Asigurare Individuală sau Asigurare Extinsă (pentru Familie).

Vezi termenii și condițiile programului de asigurare.

Istoria MetLife

De peste 150 de ani suntem alături de clienții noștri din întreaga lume cu planuri de protecție și pensie și cu soluțiile de economisire potrivite.
Află mai multe