Skip Navigation

Enel

Am dezvoltat pentru clienţii Enel, companie energetică multinaţională şi unul dintre operatorii de top din industria de electricitate şi gaz, asigurarea de viaţă oferită prin intermediul brokerului de asigurare AON ROMÂNIA BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE S.R.L.

Enel PrudAsig

ENEL PrudAsig este o asigurare concepută de noi pentru clienții ENEL, prin intermediul brokerului de asigurare AON ROMÂNIA BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE S.R.L.

Cu asigurarea ENEL PrudAsig beneficiezi de:

  • Acoperirea riscului de Deces ca urmare a unui accident
  • Acoperirea riscului de Deces ca urmare a unei îmbolnăviri
  • Acoperirea riscului de Invaliditate Totală Permanentă ca urmare a unui accident
  • Acoperirea riscului de Invaliditate Totală Permanentă ca urmare a unei îmbolnăviri

Poți alege valoarea beneficiilor pe care le consideri potrivite pentru tine, optând pentru unul din cele 3 pachete de asigurare: Premium, Standard și Basic*. De asemenea, poți alege pe cine vrei să protejezi optând pentru una din cele 2 variante: Asigurare Individuală sau Asigurare Extinsă (pentru familie).

Vezi termenii și condițiile programului de asigurare.

*Menționăm că varianta Basic este oferită doar clienților deja înrolați, care dețin una dintre variantele Premium sau Standard.

Istoria MetLife

De peste 150 de ani suntem alături de clienții noștri din întreaga lume cu planuri de protecție și pensie și cu soluțiile de economisire potrivite.
Află mai multe